vineri, iunie 2, 2023

Traian Băsescu a fost internat de urgență în cursul acestei săptămâni, iar veștile nu sunt prea bune.

Cătălin Lucian Iliescu, un apropiat al fostului șef de stat, a dezvăluit că acesta din urmă este în stare foarte gravă.

„E o stare gravă, nu este bine deloc. Nu mai vorbeste, si-a pierdut vocea. La Spitalul Militar inițial a refuzat internarea. În urma unui AVC… asta pare, o semipareză. În general, cei care suferă AVC își pierd vorbirea”, a declarat Lucian Iliescu la RomaniaTv.

Te-ar mai interesa: Laptele este mai hidratant decât apa. Studiu surpr...

Potrivit surselor, în acest moment, Traian Băsescu ar fi internat într-o clinică privată din Bruxelles, după ce ar fi suferit un AVC.

În momentul de față, medicii nu pot oferi mai multe detalii cu privire la starea de sănătate a lui Traian Băsescu. Protocolul se pare a fi unul foarte strict. Familia nu îl poate vedea.

Potrivit RomaniaTv, săptămâna trecută, Traian Băsescu ar fi mers la Spitalul Militar din București pentru investigații medicale.

Traian Băsescu a mai fost operat în Franța la spitalul Charles de Gaulle din Paris, unde medicii l-au supus unei operații de transplant de aortă.

Te-ar mai interesa: Eliminarea acidului uric. Alimente și băuturi reco...

„Eu am făcut o operație în care m-a operat un chirurg foarte tânăr care a ajuns profesor șef de secție. Mi-a înlocuit aorta. O operație pe care nu o putea face nimeni. Nu era român, dar nici francez. Acest profesor, deși foarte tânăr nu a fost cenzurat de sistemul de profesori care este la noi și care nu lasă niciun tânăr să se ridice”, a declarat Traian Băsescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private