Sari la conținut

Stopurile cardiace au devenit o epidemie! Ce decizie s-a luat din cauza creșterii numărului de… morți subite!

durere de piept
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Semnal de alarmă pentru stop cardiac

Stopurile cardiace au devenit o epidemie în toată lumea! Ce decizie au luat autoritățile din cauza creșterii numărului de… morți subite! 

După lungi perioade de cercetare, specialiştii au ajuns la concluzia că afecţiunile care provoacă moarte subită au legătură cu inima şi pot fi descoperite în timpul vieţii.

Creșterea numărului de decese a atins cote mari și în Australia, încât autoritățile din Melbourne, capitala statului federal Victoria, a luat decizia autorităților locale de a instala permanent defibrilatoare în fața locuințelor pentru a trata pe loc stopurile cardiace!

Stopurile cardiace au atins proporții pandemice

Decesele survin într-un moment în care se înregistrează o creștere dramatică a stopurilor cardiace la tineri și copii, după o perioadă de vaccinări coercitive în masă și adesea extorcate împotriva Covid-19.

Din punct de vedere statistic, creșterea numărului de decese și vaccinările sunt legate, deoarece creșterea a început odată cu începerea vaccinărilor (de ce se întâmplă acest lucru să lăsăm „experții” să investigheze).

Potrivit statisticilor, există o creștere a deceselor în primele 39 de săptămâni față de cele corespunzătoare din 2019, când nu a existat o pandemie de coronavirus, de ordinul a 25%, iar până la sfârșitul anului s-ar putea să fie chiar mai mare.

 

În SUA, unde înregistrările sunt mult mai valabile, creșterea numărului de decese este estimată la 36%!

Fostul director executiv al Blackrock (BlackRock, Inc. este o companie multinațională americană de investiții cu sediul la New York), Edward Dowd, s-a referit la creșterea numărului de decese subite observate în toate țările occidentale după perioada de vaccinări masive forțate și, după cum a dezvăluit, această creștere ajunge la 36%!
Procentul este fără precedent și provine din datele companiilor de asigurări.

Companiile de asigurări, datorită obiectului lor de activitate, au cele mai complete dosare medicale și sunt perfect conștiente de situația apărută după pandemie și vaccinările în masă.

Excesul de decese este deosebit de mare în rândul tinerilor

De fapt, după cum subliniază, excesul de decese este deosebit de mare în rândul tinerilor în anii 2021 și 2022.

Adică, un an de pandemie și vaccinări (2021) și un an de vaccinări în timp ce pandemia este considerată ca fiind încheiată (2022).

Dimpotrivă, după cum spune în mod caracteristic, nu a existat nicio creștere a deceselor în 2020, care a fost doar un an de pandemie, potrivit Pro News.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel