Sari la conținut

„Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană” activează o nouă zonă a Capitalei. Ce străzi sunt închise circulației mașinilor

Străzi deschise, Bucureşti - Promenadă urbană
Străzi deschise, Bucureşti - Promenadă urbană

„Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană” activează o nouă zonă a Capitalei, strada Zece Mese din sectorul 2, între Calea Moşilor şi Strada Dimitrie Onciul.

dedicate familiilor cu copii, concerte şi spectacole de dans pentru activități dedicate familiilor cu copii, concerte şi spectacole de dans

În această zonă au loc multiple activităţi dedicate familiilor cu copii, concerte şi spectacole de dans, în timp ce Calea Victoriei redevine spaţiu de recreere şi plimbări în aer liber. Evenimentul impune şi restricţii de trafic Duminică, transportul public va fi deviat fără afectarea călătorilor.

Ce activităţi sunt programate în cadrul dedicate familiilor cu copii, concerte şi spectacole de dans

În sectorul 2 al Capitalei, strada 10 Mese, copiii și părinții sunt invitați să participe la o serie de activități de creație și ateliere de dezvoltare a abilităților artistice și să se alăture jocurilor interactive susținute de Biblioteca Metropolitană București.

De asemenea, în prima parte a zilei de ieri, artiștii de la Teatrul Nottara au prezentat în fața copiilor spectacolul de teatru „Prințesa răsfățată”, care s-a desfășurat în două sesiuni, iar Teatrul Dramaturgilor Români va continua cu spectacolul „MAGITOT sunt eu”.

Pe parcursul celor două zile, elevii Școlii de Artă București vor susține concerte live de muzică populară și de percuție, precum și spectacole de dans modern și contemporan între orele 17:00-19:45, creând o atmosferă plină de bucurie și energie.

Duminică, în zona Hotelului Novotel, artiștii Rolling Strings Puppet Show îi vor încânta pe cei mici cu noi spectacole de teatru de animație, începând cu ora 17:00.

„Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană” , programul zilei de Duminică, 21 aprilie 2024

Sector 2– Strada Zece Mese (între Calea Moșilor și Dimitrie Onciul)
11:00 – 13:00: Ateliere pentru copii – Lectură interactivă și învățare prin joc (Biblioteca Metropolitană București)
17:00 – 17:45: Concert de muzică populară, Secția canto muzică populară – Expert: Maria Constantin (Școala de Artă București)
18:00 – 18:45: Concert de percuție, Secția Percuție – Expert: Pavel Stoica (Școala de Artă București)
19:00 – 19:45: Spectacol de dans modern și contemporan, Secția Coregrafie – Expert: Elena Zamfirescu (Școala de Artă București)
Calea Victoriei: zona Hotel Novotel (trotuar)
17:00 – 17:50: Rolling Strings Puppet Show – spectacol de teatru de animație pentru copii

Detalii sunt disponibile pe site-ul #ARCUB: https://tinyurl.com/3bdvu2xe

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel