sâmbătă, aprilie 1, 2023

Bărbații cu barbă, conform studiilor sunt considerați de către doamnei, cei mai atrăgători și în trend. Însă acest accesoriu natural, asunde și o serie de neplăceri, după cum dezvălui cercetătorii unui studiu.

Conform unor noi cercetări, există mai mulți germeni în barba bărbaților decât în blana câinilor.

Echipa de cercetători a test igiena animalelor patrupede cu ajutorul unor RMN-uri, comparând rezultatele obținute de la 30 de căței.

Te-ar mai interesa: Vești bune pentru credincioșii din întreaga lume! ...

Toți bărbații cu barbă, cu vârste cuprinse între 18 și 76 de ani, au prezentat un număr mare de microbi, în timp ce doar 23 din 30 de câini aveau același lucru. Restul au avut niveluri moderate.

Șapte bărbi adăposteau germeni care ar putea fi dăunători sănătății umane.

„Studiul nostru arată că bărbații cu barbă au o încrăcătură semnificativ mai mare de microbi și mai multe tulpini umane-patogene decât câinii”, a declarat Andreas Gutzeit pentru The Mail.

„Pe baza acestor constatări, câinii pot fi considerați curați în comparație cu bărbații cu barbă”, a adăugat el.

Te-ar mai interesa: Nu o să mai tușești deloc! Pisează o banană și mai...

Dar hai să vedem ce părere au femeile despre bărbații cu barbă

Neave and Shelds au făcut un studiu în 2008 pe care l-au numit „Efectele manipulării părului facial asupra percepţiilor femeii privind atractivitatea, masculinitatea şi dominanța în fetele masculine”.

Prin intermediul acestui studiu cercetătorii au cerut femeilor să evalueze atractivitatea faţă de figuri ale bărbaţilor modificate grafic ce reprezentau diferite lungimi de barbă: de la proaspăt bărbierit până la barbă foarte lungă.

Te-ar mai interesa: Bacteria periculoasă care face ravagii în rândul c...

Pentru fiecare dintre aceste stadii femeilor li s-a cerut s-a determine figura cea mai masculină, agresivă, atractivă, dominantă şi matură din punct de vedere social.

O altă întrebare pentru grupul de femei era să detemine ce tip de bărbat îşi doresc alături pe termen scurt şi lung.

Rezultatele studiului arată că participantele şi-au exprimat în mod deosebit atracţia faţă de cei cu barbă nerasă (de câteva zile) considerându-i cea mai atractivă categorie de bărbaţi şi totodată cei mai dominanţi. Mai mult decât atât, aceştia au fost preferaţi ca şi parteneri atât pe termen lung cât şi pe termen scurt.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicilor: dacă observi asta pe ughi...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private