luni, decembrie 5, 2022

Licopenul este substanta care te protejeaza de cancer, fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanti din natura. Acest antioxidant fereste corpul de efectul negativ al radicalilor liberi, care sunt in stransa legatura cuaparitia cancerelor.

Radicalii liberi sunt, de fapt, molecule cu un electron in minus, ceea ce le face instabile. Ele se stabilizeaza atunci cand iau electroni de la celulele sanatoase, ceea ce imbolnaveste celulele sanatoase si astfel acestea devin mai vulnerabile in fata afectiunilor.

Te-ar mai interesa: Primul mesaj al legendarului Pelé după ce a fost m...

Tocmai de aceea o actiune puternica a radicalilor liberi face ca celule din organism sa fie mult mai vulnerabile in fata afectiunilor de tipul cancerelor.

Substanta care te protejeaza de cancer. Cum functioneaza

Licopenul are rolul de a neutraliza efectul radicalilor liberi datorita faptului ca creeaza o legatura intre ei si astfel ii stabilizeaza. Acest lucru face ca radicalii liberi sa se mai lipseasca de celulele sanatoase ale corpului, sansele ca acestea sa devina slabe in fata cancerelor scazand astfel.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private