luni, octombrie 3, 2022

Ulcerul gastric este cauzat de stres și de alimentația haotică. Durerile de stomac localizate în partea de sus a abdomenului şi senzaţia de arsură sunt câteva dintre semnalele care anunţă prezenţa ulcerului.

Un remediu eficient este sucul de morcov și banană. Iată cum se prepară:

Ingrediente:
O banană
Un cartof
5-6 migdale
O jumătate de ceașcă de ceai de mușețel

Mod de preparare

Te-ar mai interesa: Horoscop 4 octombrie. Vărsătorii au o energie imen...

Spală cartofii și taie-i apoi pune-i în storcător.  Pune sucul obținut în blender, adaugă migdalele, bananele și ceaiul de mușețel. Amestecă și apoi bea cu înghițituri mici, în fiecare zi.

Cum acționează

Sucul de cartofi nu are egal în tratarea acidităţii gastrice şi a ulcerelor gastrice. Calmează şi cicatrizează mucoasele digestive.

Protidele din migdale „anihilează” acidul clorhidric, neutralizând aciditatea excesivă. Din acest motiv, durerile şi arsurile gastrice se reduc. Şi colitele de fermentaţie sunt ameliorate datorită substanţelor din migdale. Ceaiul de mușețel este antiinflamator, iar bananele întăresc mucoasa gastrică.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Dulcan: Care sunt cele trei prafuri otră...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private