Sari la conținut

Sucul de roșii devine noul vin roșu

Care aliment este roșu, delicios și conține resveratrol, un compus care luptă împotriva cancerului și a bolii Alzheimer? Dacă ești tentat să spui vinul roșu, peste câțiva ani ar trebui să te mai gândești. Sucul de roșii conține în mod normal resveratrol în cantitate foarte mică, însă, inginerii de la un centru din Marea Britanie au modificat genetic o roșie.

Astfel o roșie conține echivalentul resveratrolului din 50 de sticle de vin. La pachet vin și ceilalți compuși sănătoși ai roșilor, care ne mențin frumoși și ne dau starea de bine.

Succesul cercetătorilor s-ar putea traduce într-un viitor în care alte plante vor fuziuna și se vor crea noi plante cu foarte multe beneficii nutritive.

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel