joi, iunie 1, 2023

Suferea de o boală secretă!  Într-un interviu acordat în trecut, prințesa Diana a făcut dezvăluiri șocante despre problemele sale care îi tulburau sănătatea mentală.

În interviul acordat pentru BBC1 Panorama, prințesa Diana a vorbit aşa cum nu a mai făcut-o niciodată: despre căsătorie, despre viitorul moştenitor al tronului britanic, dar şi despre problemele de sănătate care o chinuiau zilnic.

Te-ar mai interesa: Medic: Nevoia de a urina mai des și mult mai urgen...

Bulimia şi depresia, suferinţele „prinţesei inimilor”

 „Sufeream de bulimie de câțiva ani”, a mărturisit cea care a fost numită de presă „prinţesa inimilor”. „E ca o boală secretă”, spunea Diana.

Care erau stările prințesei?

„Se întâmplă când stima ta de sine este foarte scăzută şi ajungi să crezi că nu însemni nimic. Când îţi umpli stomacul de patru sau cinci ori pe zi, ai un sentiment de confort, dar este unul temporar. Apoi, te simţi dezgustat şi dai totul afară.”

Când au apărut primele semne ale bulimiei? au apărut la începutul relaţiei cu Charles. Acesta remarcase că a pus câteva kilograme pe ea, iar această remarcă i-a declanşat tulburarea alimentară numită bulimie.

Te-ar mai interesa: Alimente care ajută la prevenirea cheagurilor și a...

„Înghiţeam tot ceea ce găseam de mâncare şi mi se făcea rău două minute mai târziu”, a mărturisit ea.

Atunci avea 34 de ani şi a declarat că se vindecase de această tulburare, dar doar după ce a primit ajutor specializat.

De-a lungul anilor ‘80, prinţesa Diana s-a luptat cu cele două mari suferinţe, bulimia şi depresia, neprimind ajutor din partea soţului sau a familiei regale, potrivit sursei citate.

Te-ar mai interesa: Ai peste 50 de ani? Căsătoria poate preveni diabet...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private