miercuri, septembrie 28, 2022

O femeie din Scoţia, în vârstă de 29 de ani, a spus că de şapte ani mănâncă doar legume şi fructe crude, motiv pentru care arată ca o adolescentă.

Susan Reynolds are o dietă care include doar nuci, cereale, seminţe, fasole, fructe şi legume crude, şi este adesea confundată cu o fată de 16 ani, deşi are cu 13 mai mult..

Femeia şi-a schimbat complet dieta după o călătorie de de şase luni în India, unde a descoperit yoga.

Te-ar mai interesa: A apărut toată filmarea cu bătaia dintre Anamaria ...

Imediat după ce s-a intors, Susan a decis să fie vegetariană, asta până când a descoperit dieta RAW (dieta cu crudităţi)

„Diferenţa pe care am simţit-o după doar câteva zile a fost incredibilă, astfel că am continuat să fac asta. Nu am mai mâncat o mâncare gătită de şapte ani”, a spus femeia.

Susan Reynolds este atat de pasionata de acest stil de viata incat l-a transformat intr-o afacere care se numeste „Twist and Sprout”.

În ciuda regimului restrictiv, Susan spune că nu simte nevoia să mănânce mâncare gătită.

„Mă concetrez pe o dietă lichidă care conţine mult suc de vegetale, smoothie, supe şi elixiruri. Încerc să consum câte de multe vegetale verzi cu putinţă. Mănânc fructe ca să capăt energie, iar grăsimile le iau din nuci şi seminţe”, adaugă Susan.

Te-ar mai interesa: Ultima modă în materie de slăbit. Fără alimente in...

O zi din viaţa lui Susan:

-5.00: se trezeşte şi bea 750 ml de apă cu lămâie

-6.30-8.30: face yoga

-11.00-16.00: ia gustări alcătuite din fructe, sucuri de vegetale.

-18.00: mănâncă o salată mare sau supă de vegetale

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private