miercuri, octombrie 5, 2022

Vineri, pe 24 noiembrie, începând cu orele 18.30, în sala Studio a Universității Spiru Haret, de pe str. Ion Ghica nr, 13, parter, ai ocazia să participi la o conferința internațională Suntem în acord că nu suntem de acord susținută de Maestrul Swami Ananda Saraswati, călugăr în tradiția hindusă, Maestru Yoga și Vedanta. 

Calitatea răspunsului este dată de calitatea întrebării. O întrebare bine gândită care apare în urma unei preocupări oneste devine o ancoră folositoare în procesul de învățare. Nu există întrebare prea simplă sau neimportantă atâta timp cât este relevantă pentru noi. Înainte de a pune o întrebare, întreabă-te la rândul tău cum răspunsul pe care-l vei primi va aduce valoare, va îmbunătății sau chiar va schimba modul tău fix de a gândi de acum.
În Vedanta suntem încurajați să întrebăm păstrând atitudinea că persoana din fața noastră nu deține ‘adevărul absolut’ însă ne poate oferi o perspectivă nouă pe care nu o cunoșteam anterior. Putem să nu fim de acord cu ce spune interlocutorul nostru și totodată să avem deschiderea să ascultăm până la capăt dacă răspunsul este logic sau cel puțin nu este ilogic. 

Te-ar mai interesa:  „Boala celor bogați”, tratată foarte simplu. Spec...

Avem ocazia să fim îndrumaţi de Maestrul Swami Ananda Saraswati, călugăr în tradiția hindusă, Maestru Yoga și Vedanta, care aloca timp preţios perioadelor de izolare în liniştea sacră a Munţilor Himalaya. Este autor al peste 30 de cărţi publicate în diferite limbi, sanscrita, engleză, italiană si limba română. De asemenea, este Editor Fondator al ziarului socio-religios, ‘Ama Vivek’ şi columnist pentru o serie de publicaţii în limba oria, vorbită în estul Indiei. Fondatorul Centrelor Yoga Vidya şi a Fundaţiei Vidya Vahini Trust, cu Ashram ul Yoga Vidya, din sudul Indiei, Chennai şi Yoga Vidya Gurukulam aflat pe malul fluviului Ganga, în munţii Himalaya.
Swami Ananda Saraswati se află necontenit în serviciul societăţii oferind prelegeri, conferinţe, cursuri şi seminarii pe tema cunoşterii de sine şi Yoga, atat în India, cât şi în Noua Zeelanda, Malaesia, Singapore, Japonia, Italia, Elveţia, Germania.
Swami Ananda Saraswati vine la București din liniștea sacră a Muntilor Himalaya, din Ashramul Yoga Vidya Gurukulam aflat pe malul fluviului Gange.

Te-ar mai interesa: Alimentul care trebuie scos din dietă. Profesorul ...

La conferință participă și:
Victoria Gall – Fondator al asociației Yoga Vidya România
Prof. univ. dr. Petru Lisievici – Director departament Psihologie și Științele Educației
Prof. univ. dr. Matei Georgescu – psihanalist

Intrarea este gratuită.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private