marți, iunie 6, 2023

Un nou medicament miraculos care conține o combinație de substanțe poate ține sub control hipertensiunea și colesterolul.

Drept rezultat, cercetatorii spun că „poate îmbunătăți considerabil starea generala de sanatate”.

Oamenii de știință de la Institutul pentru Sănătate Globală  din Sydney, Australia spun că pilula conține o combinație de medicamente antihipertensive și medicamente pentru scăderea colesterolului.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie 2023. Gemeni, o zi calmă și măsur...

De asemenea, acesta conține aspirină și alte medicamente care ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare.
Experții spun că pacienții care au risc crescut de atac de cord sau de accident vascular cerebral reacționează mai bine la tratament dacă utilizeaza pilula.
Acest lucru se datorează faptului că mulți pacienți nu reușesc să se țină să de tratament pentru că au de luat un număr mare de comprimate pe zi.

Prin urmare, această pilulă poate reduce semnificativ riscul de a suferi un atac de cord fatal sau accident vascular cerebral.

Oamenii de știință au testat The Single Pill to Avert Cardiovascular Events (SPACE) analizând date de la 3140 de pacienti cu boli cardiovasculare sau cu risc crescut de îmbolnăvire din Europa, India și Australia.
Afecțiunile cardiovasculare sunt principala cauză de deces la nivel mondial, omorând 17,3 milioane de oameni în fiecare an.

Te-ar mai interesa: Greșeala pe care credincioșii o fac în BISERICĂ. P...

Accesul la tratamente eficiente, ar ajuta la atingerea obiectivului Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), acela de a reduce cu  25%  rata mortalității premature din cauza bolilor necontagioase, până în 2025.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private