duminică, august 1, 2021

Suspiciune de toxiinfecţie alimentară, la o pensiune din Bran. Şapte persoane, cazate la o pensiune din Bran, au fost transportate, vineri dimineaţa, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Braşov, a

precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, este vorba despre şapte persoane adulte dintr-un grup de 22 persoane cazate la o pensiune din Bran.

“Acestea prezentau vărsături şi dureri abdominale, fiind vorba cel mai probabil de o toxiinfecţie alimentară. Au fost transportate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Braşov. La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD din Zărneşti, o ambulanţă de la Râşnov şi au fost trimise şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Braşov”, a informat Ciprian Sfreja.

Comisarul regional de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Braşov, Sorin Susanu, a declarat, pentru sursa citată că o echipă s-a deplasat la faţa locului în jurul orei 3,30, fiind găsite mai multe nereguli.

“Activitatea la pensiune a fost oprită temporar şi s-a dispus închiderea blocului alimentar. În urma controlului au fost găsite mai multe nereguli, printre care depozitare necorespunzătoare a alimentelor, lipsă elemente identificare chiar şi produse expirate”, a precizat comisarul regional.

Ultimele stiri

Parteneri