vineri, iulie 1, 2022

Suspiciune de toxiinfecţie alimentară, la o pensiune din Bran. Şapte persoane, cazate la o pensiune din Bran, au fost transportate, vineri dimineaţa, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Braşov, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, este vorba despre şapte persoane adulte dintr-un grup de 22 persoane cazate la o pensiune din Bran.

Te-ar mai interesa: Zodia norocoasă în luna IULIE. Ne conectăm cu focu...

„Acestea prezentau vărsături şi dureri abdominale, fiind vorba cel mai probabil de o toxiinfecţie alimentară. Au fost transportate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Braşov. La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD din Zărneşti, o ambulanţă de la Râşnov şi au fost trimise şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Braşov”, a informat Ciprian Sfreja.

Comisarul regional de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Braşov, Sorin Susanu, a declarat, pentru sursa citată că o echipă s-a deplasat la faţa locului în jurul orei 3,30, fiind găsite mai multe nereguli.

Te-ar mai interesa: Demența și somnul: Ce legătură există între ele?...

„Activitatea la pensiune a fost oprită temporar şi s-a dispus închiderea blocului alimentar. În urma controlului au fost găsite mai multe nereguli, printre care depozitare necorespunzătoare a alimentelor, lipsă elemente identificare chiar şi produse expirate”, a precizat comisarul regional.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private