Sari la conținut

Susținere pentru medicii eroi din Apuseni: ”Vă urez să treceți cu bine peste această grea încercare la care ați fost supuși din dorința de a salva cât mai multe vieți!”

Doi dintre medicii implicați în accidental aviatic din Apuseni au pagini de susținere pe o rețea de socializare.

Alaturi de Dr.Valentin Calu și Respect Radu Zamfir sunt paginile create pe Facebook pentru toţi cei care vor să-şi arate aprecierea pentru medicul erou din avionul căzut luni în Apuseni.

Valentin Calu este specialist în chirurgie toracică, hepatică şi transplant şi purtător de cuvânt al Spitalului Elias. El este cel care a sunat-o, imediat după prăbuşire, pe directoarea medicală a unităţii, Dana Safta, căreia i-a spus „Ne-am prăbuşit. Sunt întins pe pământ şi abia respir“, iar ulterior a făcut un foc, pentru a se încălzi.

Radu Zamfir este doctor la Spitalul Fundeni şi conduce echipa care se ocupă de prelevarea ficatului de la pacienţii în moarte cerebrală. Fiidn cel mai puțin rănit, el a menținut contactul telefonic aproape permanent cu autoritățile aflate în căutarea lor și a reușit să-și ajute colegii.

Citeste si:

Iată câteva dintre mesajele primite de medicii eroi pe paginile lor de susținere:

”Vă dorim multă sănătate domnule doctor, o recuperare cât mai ușoară și vă mulțumim încă o dată pentru profesionalismul și noblețea sufletească de care ați dat dovadă cu fiecare caz rezolvat în parte . Vă suntem alături și vă asigurăm de tot respectul nostrum”.

”Nu pot decât să vă urez multă sănătate, să treceți cu bine peste această grea încercare la care ați fost supuși din dorința de a salva cât mai multe vieți! Însănătoșire grabnică!

” Cuvintele sunt prea puține pentru a exprima respectul și admiratia pentru acest OM …!”

” Cu respect îți doresc din suflet doctore să te însănătoșești cât mai repede și să ai curajul de a continua să salvezi vieți așa cum știi mai bine așa cum ai încercat și în acele clipe groaznice în care nu te-ai gândit doar la tine ci la semenii tăi.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.