Sari la conținut

Sute de ciori au invadat curtea unui spital. Manager: „Noapte bună, dragi pacienţi!” (VIDEO)

sursa foto: sjub.ro

Din cuprinsul articolului

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany, face haz de necaz şi atrage atenţia autorităţilor locale asupra gălăgiei pe care sute de ciori o fac în copacii din curtea unităţii medicale.

Acesta susţine că ciorile fac un zgomot infernal, deranjând nu numai pacienţii, dar şi locatarii din zonă. El cere celor abilitaţi să rezolve problema.

Potrivit News.ro, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa a publicat imagini cu sute de ciori care stau în copacii din curtea unităţii medicale şi fac gălăgie.

”Ciocârlii bistriţene în concert la ceas de seară…în curtea spitalului. Noapte bună dragi pacienţi, noapte bună dragi bistriţeni. Alooo, cei abilitaţi facem şi noi ceva???”, este mesajul postat de directorul unităţii medicale.

”Sinistru si foarte deranjant!”

Postarea a strâns deja comentarii, atât de la locuitorii din zonă, cât şi de la pacienţi. ”Sinistru si foarte deranjant! Am un brad la geam, unde locuim la bloc, sunt ff gălagioase de dimineaţă de la 5 …dupa-masa de la 16…horror! Îmi plac păsările, animalele, dar cu ciorile e de groază!”, a comentat o femeie.

”Scenariu macabru, asemănător şi cu parcurile de joacă pentru copii..dar cui îi pasă??”, a adăugat un bărbat.

”Faină muzică, fain miros dimineaţa”, a mai comentat cineva. ”Au concerte în fiecare seară. Suntem la etajul 5 (internaţi) , dar mai zâmbim şi noi chiar dacă sunt enervante”, a adugat o femeie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel