duminică, decembrie 4, 2022

O tânără de 26 de ani, internată la ATI din cauza infecției cu SARS-COV-2, a decedat. Familia susține că fiica lor nu a murit din cauza virusului și a stării în care se afla, ci decesul a fost provocat de malpraxis. Mama sa are dovezi în acest sens, mesajele fetei care dezvăluie modul în care a fost tratată, însă medicii neagă orice vină.

Cynthia, o tânără de 26 de ani din Reșița a pierdul lupta cu virusul SARS-CoV-2. Cu toate că mama aduce dovezi pentru acuzațiile de malpraxis făcute publice, managerul spitalului din Caransebeș, Valentina David, susține că a fost tratată corespunzător, însă starea de sănătate a fetei era compromisă încă de la internare.

Carmen Ilie Lungu, mama tinerei, susține că vina se află în mâinile medicilor care au îngrijit-o. Aceasta susține că Cynthiei, fiicei sale, nu i s-a acordat ajutorul de care avea nevoie și era tratată cu indiferență. Femeia a dezvăluit, printr-o serie de mesaje postate, motivul real pentru care Cynthia a decedat. Aceasta nu primea nici măcar apă, asistentele nu îi ofereau îngrijirea necesară, iar chinurile la care era supusă erau de neîndurat.

Te-ar mai interesa: Ai hemoglobina mică? Uite ce afecțiuni ascunde...

„Nimic şi nimeni nu ne poate mângâia. Durerea noastră nu se poate descrie! Copilul nostru scump a strigat după ajutor şi noi nu am făcut nimic. Doctorii ne-au cerut să nu-i deranjăm! Cynthia a murit în chinuri groaznice. Au omorât-o! Voi posta toate mesajele ei, până i-au luat telefonul şi prin aceasta i-au provocat moartea. Nu a mai putut să scrie, să spună că ea se zbătea în dureri, în lipsă de aer!

Oameni fără suflet, doctorii şi asistenţii din România. Ne-au minţit în faţă râzând! Au spus că este „cuminte”! …Cynthia a putut comunica cu noi până sâmbătă dimineaţa, la ora 9.45. Ei nu au intrat la ea decât să-i administreze tratamentul.    Se va vedea din mesajele ei disperarea, durerile şi strigătul ei. Noi am sunat pentru că ea nu putea striga, ei erau dincolo de geam. Au spus că dacă mai scrie o leagă.

Te-ar mai interesa: Rețeta zilei: Cimbru, busuioc și mărar, elixir pen...

Eu ştiam că pe ATI, pacienţii au cea mai mare nevoie de ajutor! Ei stau dincolo! Dacă nu a avut apă, i-au strigat de dincolo de geam să-şi tragă masca şi s-o pună la loc, aşa sau aşa. Acum spun că a fost în permanenţă cineva lângă ea, ceea ce este o minciună crasă!”, dezvăluie mama tinerei, potrivit Adevărul.

Valentina David, managerul spitalului din Caransebeș, susține că nu a primit nicio sesizare din partea familiei. De asemenea, medicii refuză orice asociere cu moartea tinerei. În continuare, managerul spitalului susține că decesul nu a fost cauzat de malpraxis, ci de starea gravă în care Cynthia a ajuns la spital.

Te-ar mai interesa: OMS avertizează: Scăderea vigilenţei lasă uşa desc...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private