marți, iunie 6, 2023

Țara care a anulat lista ţărilor clasificate drept zone roşii COVID. Decizia a intrat astăzi în vigoare şi îi ajută pe cetăţenii care se deplasează în străinătate.

Țara care a anulat lista ţărilor clasificate drept zone roşii COVID. Decizia a intrat astăzi în vigoare

Ministerul Sănătății din Israel a renunțat la lista destinațiilor catalogate roșii din punct de vedere epidemiologic. În consecință, israelienii se pot deplasa oriunde în lume fără să aibă nevoie de o aprobare specială.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ești în prag de infarct. Toat...

Ministerul Sănătății a anunțat dimineață un nou record nedorit – peste 16.800 de cazuri noi de COVID în ultimele 24 de ore, pe fondul răspândirii variantei Omicron a coronavirusului.

Omicron a provocat o creștere masivă a cazurilor în întreaga lume

Rata de contaminare este 8,2% la 206.000 persoane testate în ultimele 24 de ore. Omicron a provocat o creștere masivă a cazurilor în întreaga lume, dar această variantă este mai slabă decât tulpinile anterioare, a declarat profesor Dror Mevorach, de la Clinica Hadassah din Ierusalim, potrivit RRA.

Boala COVID va fi endemică și o să fie necesar un vaccin în fiecare an. În Israel, în prezent, majoritatea cazurilor grave de COVID sunt la persoanele nevaccinate.

Te-ar mai interesa: Infecția gravă care se ascunde în corp. „Produce u...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private