joi, decembrie 1, 2022

Țara care trebuie să dispară de pe Terra. Potrivet celor spuse de Baba Vanga, doar în așa fel se poate instala pacea pe Pământ.

Angelia Pandeva Dimitrova – cunoscută sub numele de Baba Vanga, a lăsat în urma sa numeroase profeții cutremurătoare pentru omenire.

De-a lungul anilor, prezicerile ei s-au dovedit adevărate, printe acestea fiind: ascensiunea ISIS, Brexit, atacul terorist din 11 septembrie asupra World Trade Center din New York, SUA, dar și președinția lui Barack Obama din 2008.

Te-ar mai interesa: Bancnota piramidă și alte ritualuri magice care te...

Clarvăzătoarea a prevăzut că cel de-al treilea război mondial va porni din Siria, unde în prezent există un conflict armat.

„Al Treilea Război Mondial va începe din Siria”, a spus Baba Vanga. În profeţiile sale, aceasta a spus că, în secolul al 21-lea, va avea loc un conflict global după al cărui sfârşit se va instala o perioada de 1.000 de ani de pace pe Terra.

Începutul acestui conflict va fi în Siria, iar pacea nu se va instala până când aceasta nu va fi dizolvată ca stat, arată România TV.

Țara care trebuie să dispară de pe Terra.  Odată ce Siria va fi ștearsă de pe faţa Pământului, se poate instala şi pacea pe Terra. Profeta vorbeşte despre „corbii” care vor secătui acest tărâm sirian de orice fel de resurse.

Te-ar mai interesa: RUNE 1 DECEMBRIE: Avertismente pentru acești nativ...


Terra nu poate avea linişte pentru un nou început

Ea spune că, până ce aceşti „corbi” nu vor dispărea odată cu Siria, Terra nu poate avea linişte pentru un nou început. Interpreţii actuali cred că Baba Vanga făcea referire la membrii Statului Islamic, care poartă pe cap acele banderole negre.

După aceea, se vor folosi arme atomice. Prezicătoarea nu înaintează o data precisă pentru sfârşitul marelui război, însă spune lucruri cutremurătoare despre ce se va întâmpla după.

Te-ar mai interesa: 4 lucruri pe care mâinile tale ți le-ar putea spun...

După ce se va încheia acest conflict, crede ea, urmările vor fi devastatoare pentru Europa. “Bătrânul Continent” va fi aproape pustiit şi foarte puţini oameni vor reuşi să supravieţuiască conflictului. Puţinii supravieţuitori vor suferi de boli groaznice provocate de armele atomice. Apa potabilă aproape că va dispărea cu totul, însă timpul va rezolva această problemă.

Țara care trebuie să dispară de pe Terra. În ciuda acestor consecinţe devastatoare, Vanga a prezis Baba Vanga: O țară trebuie să dispară ca să fie liniște pe Terra. Oamenii nu se vor mai duela pe câmpul de luptă din cauza religiei, iar Dumnezeu va fi unul şi acelaşi pentru toţi. Puţinele ţări care vor rămâne în picioare în Europa se vor unifica şi vor forma un conglomerat durabil şi stabil.

Te-ar mai interesa: Cele 3 simptome de CANCER la care trebuie să fii a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private