marți, august 9, 2022

Tatăl lui Elon Musk, Errol Musk, în vârstă de 76 de ani, a dezvăluit că are doi copii cu fiica sa vitregă, Jana Bezuidenhout. Cei doi nu mai locuiesc împreună, pentru că și-au dat seama că decalajul de 42 de ani este puțin cam mare.

”Singurul lucru pentru care suntem pe Pământ este să ne reproducem”, a spus Errol, potrivit thesun.

Mama lui Bezuidenhout avea 25 de ani când Errol Musk s-a căsătorit cu ea. El avea 45 de ani la acel moment și a considerat-o una dintre cele mai frumoase femei pe care le-a văzut vreodată.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Capricorni, vă așteaptă o zi cu „scântei...

Ceilalți copii ai lui Errol au fost, de asemenea, ”șocați” de anunțul tatălui lor.

Elon Musk are 10 copii

Arborele genealogic al Musk care este foarte complicat, crește pe zi ce trece. Această știre vine la doar o săptămână după ce a fost dezvăluit că Elon Musk ar fi avut gemeni în noiembrie 2021 cu un director executiv al companiei sale de inteligență artificială, Nueralink.

Conform noilor documente judecătorești, Musk și angajata sa, Shivon Zilis, au avut doi copii anul trecut.

Cu aceasta, Elin Musk devine tatăl a zece copii cunoscuți. Acestea includ șase cu prima sa soție, Justine Musk. Din șase, unul dintre ei a murit la 10 luni din cauza unei boli. După aceasta, a avut doi copii cu Claire Boucher, cunoscută profesional ca Grimes.

Te-ar mai interesa: Medicii trag semnalul de alarmă! Atenție la aceste...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private