Sari la conținut

Tavi Colen a ajuns de urgență pe masa de operație, în urma unui accident grav. „Trăgeau să mă scoată…”

Tavi Colen, fostul membru al trupei Talisman, aflat în vacanță, a ajuns de urgență la spital.

Cântărețul, aflat în vacanță, a alunecat de pe yacht și a a suferit o ruptură de ligament. Ulterior, artistul a ajuns pe masa de operație, deoarece nu putea să mai calce.

Tavi Colen a mărturisit că a început să meargă la câteva zile după intervenția chirurgicală, însă medicii i-au interzis să mai urce pe scări. Cu toate acestea, artistul a recunoscut că nu va mai călca pe yacht în următorii trei ani.

„Mi-am rupt și eu piciorul. (…) Magician (n.r. medicul), deci n-am știut când m-a operat, după trei ore zice . (…) Să îi dea Dumnezeu sănătate, deci minuni. Nu mai puteam călca în el. Ruptură de ligament (…) Am alunecat pe o scară de pe un yacht și am căzut în apă, peste bord. (…) Faza e că s-a mai ales și nașul meu cu o întindere de ligament, nu mai ridică mâna. Trăgeau să mă ridice din apă, unul a căzut în apă.

După câteva zile am început să merg normal, nu am voie să urc scări. (…) Cea mai mișto întâmplare a fost când m-am dus să mă consult. (…) Mi-a făcut o înjecție și am mai mers două săptămâni. (…) Sunt ok, merg, nu mă mai urc pe yacht doi trei ani așa. (…) Ăștia râdeau de mine. (…) Norocul meu că mașina e cu cutie automată și am mers doar cu piciorul drept până acasă”, a mărturisit Tavi Colen, pentru Xtra Night Show.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel