Te-ai întrebat vreodată… De ce te-ai născut în zodia CAPRICORNULUI?

Te-ai întrebat vreodată… De ce te-ai născut în zodia CAPRICORNULUI?
Te-ai întrebat vreodată… De ce te-ai născut în zodia CAPRICORNULUI?

Nasterea sub semnul CAPRICORNULUI nu este deloc intamplatoare, trasaturile acestei zodii fiind exact cele care ti-au lipsit in viata anterioara si carora acum trebuie sa le acorzi cea mai mare atentie.

In viata anterioara nu ai putut sau nu ai stiut sau, mai bine zis, nu ti s-a dat voie sa dovedesti cine esti, ce poti, ce vrei. Regimurile autoritar in care ai trait – fie la nivel micro, intr- familie cu un tata dur, fie la nivel macro, intr-o tara in care interdictiile politice sau religioase erau la putere – si ai preferat o pozitie banala fara ambitii, fara orgolii, fara nevoi superioare, fara idealuri.

In multe vieti anterioare, e foarte posibil sa fi trait in regimuri restrictive, bazate pe forta, autoritate, pedeapsa, reguli dure, interdictii, deci tu esti omul care poate accepta foarte usor ordinele sau limitele lumii in care traieste. Le poti accepta, respecta si folosi pentru a-ti cladi acum viata pe un fundament solid, dar fara a le impune si altora cu forta.

Te-ai reincarnat cu o karma a datoriei si a realizarii socio-profesionale, aceste planuri fiind slab reprezentate in viata anterioara. Probabil ai fost un simplu supus la cheremul altora mai puternici si nu ai avut ambitii de niciun fel, nu ai avut curajul sa le ai sau nici macar nu ai stiut ca exista… Acum trebuie sa devii un exemplu in plan profesional, trebuie sa urci pe treptele carierei prin eforturi sustinute.

Capricornul este o zodie karmica prin excelenta, patronata de Saturn, si el o planeta cu incarcatura karmica profunda, de aceea viata ta, acum, nu va fi usoara, ci va fi supusa multor probe de incercare de natura karmica, dar prin munca, efort si tenacitate, dovedind ca poti lupta cu viata, vei reusi sa obtii pozitia care ti se cuvine.

Vei reusi sa faci lumea sa te trateze cu respect si sa-ti recunoasca valoarea tocmai pentru ca tragi din greu pentru a arata cine esti. Vei lupta sa castigi o pozitie solida in societate, sa devii un nume respectabil, sa obtii aprecierea lumii pentru ceea ce realizezi prin forte si eforturi proprii.

Acum vei invata lectia onoarei, a depasirii piedicilor prin forte proprii, ceea ce in viata anterioara nu ai reusit sa faci, facand doar ce ti se spunea, obligatm de fapt, sa respecti regulile severe ale altora. Trebuie sa devii un om puternic, influent, fara teama, cu standarde ridicate, un om care isi poate cladi singur destinul prin munca. Vei sti ce sunt greutatile, piedicile, amanarile, dar le vei depasi de fiecare data prin marea ta vointa. Esti facut sa rabzi, caci multele incarnari anterioare te-au ajutat sa te intaresti.

SFAT: Lupta pentru reputatia ta, tine la onoarea ta, lupta sa-ti capeti locul in societate prin eforturi proprii. Fii un lider, un exemplu, un erou pentru altii, arata-le calea, fii responsabil pentru tine si altii, construieste-ti viata organizat, cu rabdare, si apoi fa tot ce poti ca sa-ti mentii pozitia obtinuta. Nu te lasa, nu cobori stacheta, nu te multumi cu o viata banala, sub conducerea altora, trage tare, constient ca viata e o continua – si lunga – calatorie catre un nivel superior de evolutie.

105 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox