Te chinuie durerile articulare? Nu mai sta! Comandă acum FlexOK! (P)

Te chinuie durerile articulare? Nu mai sta! Comandă acum FlexOK! (P)
Te chinuie durerile articulare? Nu mai sta! Comandă acum FlexOK! (P)

  • Formulă garantată din 12 ingrediente•

FlexOK cea mai complexă formulă din lume cu 12 ingrediente active eficiente în artrită, reumatism, poliartrită reumatoidă, artroză, coxatroză, osteoporoză, osteoartrită, dureri musculare, creșterea mobilității și flexibilității, dureri de mâini, dureri de spate, genunchi, șold, umeri și coloană, sprijin real în regenerarea articulațiilor și refacerea cartilajelor pe cale naturală rapid și eficient!

Ce conține FlexOK?

Glucozamina. Substanță naturală din compoziția FlexOK reduce durerea din osteoartrite şi îmbunătățeste performanțele articulației. S-a demonstrat că glucozamina poate fi la fel de eficace ca ibuprofenul în diminuarea durerii articulare din osteoartrite, în special pentru articulația genunchiului, fără reacții adverse.

Condroitina protejează articulațiile, previne uzura osteoarticulară, regenerează și hidratează cartilajele, ameliorează durerile, ajută la lubrifierea țesuturilor afectate, stimulează sinteza colagenului, distruge enzimele rele ale cartilajelor și contribuie la restabilirea sănătății inimii. Condroitina dă rezultate foarte bune și la sportivi, în special în cazul celor care practică un sport ce suprasolicită articulațiile.

MSM eficient în îmbunătățirea flexibilității articulațiilor și a țesutului muscular, ajută la construcția de țesuturi noi și sănătoase, ajută la eliminarea durerii și a inflamațiilor. MSM descompune calciul dăunător, sursa bolilor degenerative, ajută la întărirea unghiilor și a firului de păr, contribuie la îmbunătățirea structurii și a mobilității articulare, reducerea durerilor osteoarticulare și musculare, protejarea pereților vasculari, cartilajelor, tendoanelor, ligamentelor, oaselor, mucoasei gastrointestinale și a vezicii urinare.

Boswellia suprimă durerea și imobilitatea asociate cu osteoartrita, rășina fiind benefică și în cazuri de artrită, astm, colită ulceroasă, dureri de spate, dureri de șold, dureri articulare sau de coloană. Cercetările recente au arătat că acțiunile antiinflamatorii ale rășinei de Boswelia pot depăși chiar tratamentul medicamentos.

Colagenul hidrolizat ajută la regenerarea și întreținerea cartilajului și oaselor, ajută la creșterea tonusului muscular, îmbunătățește calitatea somnului și menține elasticitatea și fermitatea pieli, ajută în refacerea cartilajelor, în durerile articulare și în mobilitatea redusă și în bolile care au la bază inflamații.

Compoziția completă FlexOK o găsim pe pe www.farmacie.bio

CE SPUN PERSOANELE CARE AU FOLOSIT FlexOK?

Mariana Velicu, 47 ani Timișoara

«De 2 ani am început să am o durere de spate insuportabilă. Am încercat antiinflamatoare, creme, dar fără rezultate, viața mea se transformase într-un calvar. Când am aflat de FlexOK am zis să încerc că oricum nu aveam ce pierde. După 3 săptămâni cu FlexOK durerea a început să scadă, au fost zile când nu mă durea deloc. Acum sunt în a 4 lună de tratament și durerea a dispărut complet, parcă sunt tânără iarăși!”

Vasile Petru, 63 ani Mizil

«Am fost operat de gonartroză acum 5 luni la genunchiul drept. Pentru că aveam dureri care nu încetau trebuia să iau calmante de 2-3 ori pe zi. Cumpărând ziarul am găsit tratamentul FlexOK și pentru că îmi doream să renunț la calmante am sunat și am comandat FlexOK. Chiar de la începutul tratamentului am renunțat la antiinflamatoare pentru că durerile s-au redus mult cu FlexOK. Sunt mulțumit că am scăpat de calmante și recomand tuturor suferinzilor ca mine să ia FlexOK.”

Amariei Dumitra, 71 ani
Piatra Neamț

«Aveam dureri groaznice la șold și la genunchi. Aproape că nu mă puteam ridica din pat. Fratele meu mi-a adus aceste pastile FlexOK și mi-a zis că dacă le iau îmi vor trece durerile. Am crezut ce mi-a zis și am început să le iau. După 2 săptămâni am început să mă mișc mai bine și durerea de la genunchi a scăzut mult. După 3 luni cu FlexOK nu mă mai doare nimic, pot să merg la piață, la 71 de ani, fără probleme”

Comandați acum FlexOK la tel. 0735.390.878 sau pe www.farmacie.bio
și prindeți SUPER OFERTA!
Prețul este de 99 de lei pentru o lună de tratament sau super oferta pentru 3 luni de tratament doar 199 de lei și transport gratuit până acasă! ATENȚIE: STOC LIMITAT

 

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook