joi, februarie 2, 2023

La începutul lunii ianuarie a acestui an, compania Univa România, deținută de un grup de investitori străini și români, a deschis cel mai mare centru de prezentare și de comercializare a dispozitivelor de sănătate, de wellness și de întreținere a sănătății din București, în clădirea Global Business Center de pe strada Vasile Milea nr. 4 A, în București.

Centrul dispune de facilități ultramoderne pentru prezentarea, testarea și achiziționarea dispozitivelor care folosesc principiile terapiilor complementare, activități pentru care Univa deține toate autorizațiile și certificările necesare din partea autorităților statului în domeniu și reprezintă una din cele mai mari investiții locale în acest domeniu.

Te-ar mai interesa: Octavia Geamănu, după 8 de căsnicie: Marian nu m-a...

Specialiștii autorizați în domeniu și consultanții de vânzări ai Univa oferă clienților interesați o experiență completă la achiziția dispozitivelor, experiență care începe cu testarea propriu-zisă a tehnologiei și explicarea beneficiilor și principiilor de funcționare a acestor și se încheie cu asistența post vânzare pe toată perioada contractului. Dispozitivele provin de la producători recunoscuți din străinătate, au avizele de conformitate, beneficiază de garanție atât din partea producătorilor cât și a distribuitorului, iar clienții au posibilitatea de a le achiziționa în rate. 

Te-ar mai interesa: Ai mâncat prea mult? Trucuri care te scapă de indi...

Ce sunt terapiile complementare 

Terapiile complementare, cele care ajută la ameliorarea sau menținerea stării de sănătate, sunt cunoscute încă din antichitate și au fost adoptate cu succes și de lumea modernă, beneficiile acestora fiind incontestabile. Dezvoltarea tehnologică recentă, precum și avansul cercetării științifice, au făcut ca în ziua de astăzi terapiile complementare și alternative să fie disponibile unei categorii largi de persoane prin intermediul dispozitivelor și aparatelor care le au la bază ca principii de funcționare. La nivel global, milioane de oameni folosesc cu succes acest tip de dispozitive. Între terapiile complementare pe baza cărora funcționează dispozitivele recomandate și comercializate de Univa se regăsesc printre altele  terapia cu lumina polarizată, terapia prin câmpuri magnetice, terapia cu ultrasunete, terapia infra Celliant sau terapia prin culori. Foarte căutate sunt în acest moment dispozitivele ce folosesc principiile terapiei cu oxigen purificat, precum și dispozitivele de purificare a apei și cele de masaj terapeutic. De asemenea, Univa are și o divizie de produse cosmetice. Produsele, oferite în premieră pe piața locală, sunt notificate către Uniunea Europeană conform normelor în vigoare și sunt realizate din ingrediente naturale, eficiente, ușor de aplicat și prietenoase cu mediul înconjurător.

Te-ar mai interesa: Horoscop 3 februarie. Astrolog: Urmează o zi plină...

Servicii gratuite

În perioada următoare, Univa organizează pentru persoanele interesate o serie de sesiuni de testare a stării generale de sănătate cu ajutorul bio-rezonanței și altor dispozitive. Testările sunt realizate în colaborare cu un cabinet specializat și autorizat pentru a efectua procedurile. Programările se realizează în urma unei invitații din partea consultanților Univa, a recomandărilor sau prin prezentarea la sediul din Vasile Milea nr.4 A. Datorită calității dispozitivelor și gradului înalt de specializare a specialiștilor care le operează, toate procedurile sunt minim invazive și prezintă siguranță pentru clienți, nepunând în niciun fel în pericol sănătatea acestora. De asemenea, pe fondul pandemiei COVID, la Univa sunt puse în aplicare toate măsurile și recomandările autorităților sanitare cu privire la limitarea posibilității de infectare și a menținerii distanțării sociale. 

Te-ar mai interesa: Urolog: Apa care poate duce la apariția cancerului...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private