duminică, august 14, 2022

Majoritatea femeilor casatorite trec prin perioade destul de dificile daca raman alaturi de acelas barbat mai bine de 10 ani. Desi nu este un lucru recunoscut, este un adevar. De-a lungul timpului insa au fost inventate teste sociologice si de personalitate care sa conchida daca este nevoie cu adevarat sa fie tras un semnal de alarma in cazul unei casnicii. Chiarar daca aveti totusi casnicie fericita, nu strica sa stiti ca ati putea sa faceti mai mult.
In cele ce urmeaza va vom ruga sa raspundeti cu cat se poate de multa seriozitate si sinceritate la intrebarile de mai jos si sa nu va panicati in cazul in care raspunsurile obtinute nu sunt cele la care va asteptati. Este bine sa va reevaluati situatia si sa cautati solutii impreuna daca semnele sunt rele sau sa va bucurati de casnicie daca semnele sunt bune.
1. Ce fel este casnicia ta?
a. foarte fericita
b. fericita
c. asa si asa
d. greoaie
e. teribila
2. Cum este sotul tau?
a. minunat
b. pot trai cu el.
c. ma domina
d. un increzut
e. foarte usor de dominat
f. o epava
3. Caracterul sotului tau este
a. optimist
b. copilaros
c. foarte linistit
d. pasnic
e. un pesimist

Te-ar mai interesa: Beneficiile foliei de aluminiu pentru sănătate. Li...

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private