Test de personalitate: Poziția ta de dormit dezvăluie trăsături ascunse, pe care nici tu le știi

Poziția ta de dormit dezvăluie trăsături ascunse, pe care nici tu le știi. Un studiu publicat în European Journal of Personality a cercetat legătura dintre poziția de somn și trăsăturile de personalitate.

Studiul sugerează că pozițiile noastre de dormit nu sunt determinate doar de genetică, ci și influențate de stilul nostru de viață zilnic.

Cercetătorul de somn Samuel Dunkell a efectuat diverse teste pentru a explora relația dintre pozițiile de somn și trăsăturile de personalitate. Există un număr tot mai mare de cunoștințe despre tiparele de somn care sugerează că stilul nostru de somn ne poate dezvălui adevăratul sine, inclusiv trăsăturile noastre intime de personalitate.

De exemplu, indivizii care dorm pe spate tind să fie încrezători și siguri de sine, în timp ce cei care dorm pe burtă sunt adesea priviți ca fiind mai motivați emoțional.

Deși există numeroase teste disponibile pentru a determina tipurile de personalitate, trăsăturile și obiceiurile, ceea ce diferențiază acest test este că nu atribuie nimic participanților înainte sau după test. Pur și simplu observă și notează modul în care oamenii dorm.

Iar acesta poate fi un mod distractiv de a descoperi mai multe despre tine!

Poziția de dormit fetală

Dacă dormi încovoiat ca un bebeluș, probabil că ai un exterior dur în lume, dar ești introvertit și tânjești după protecția și îngrijirea unui partener în interior. A dormi în această poziție indică vulnerabilitate și o tendință de a se deconecta de la problemele vieții de veghe.

Te simți cel mai confortabil atunci când ești înconjurat de membrii familiei, deoarece ei sunt cei care te protejează. Mulțimile te fac anxios și te consideri unic. Cu toate acestea, vorbirea în public te poate face să fii conștient de tine din cauza acestor așteptări.

Poziție de dormit pe o parte

Dacă dormi pe una dintre părțile tale, sunt șanse să fii o persoană liniștită care poate iniția o conversație cu oricine. Cu toate acestea, ai și tendința de a avea încredere în oameni instantaneu, făcându-te vulnerabil la a fi ușor convins.

A dormi pe partea ta indică faptul că ai o abordare echilibrată a luării deciziilor. Luați în considerare fiecare aspect și ajungeți la o decizie finală, deși într-un ritm mai lent inițial.

Poziția de dormit „în cădere liberă”

Dacă simți că ai căzut din cer în timp ce dormi, înseamnă că ești o persoană iubitoare de distracție. Psihologii descriu indivizii cu această poziție de dormit ca fiind „fluturi sociali” mereu gata de aventură.

Nu-ți place să te simți subestimat, iar când cineva îți cere o favoare, s-ar putea să te lași greu, făcându-l să muncească din greu pentru a te convinge că ești singurul care te poate ajuta.

Poziție de dormit pe spate

Dacă dormi pe spate, sunt șanse să fii foarte încrezător și să abordezi viața direct. Eviți conflictele și stai departe de necazuri, cu excepția cazului în care circumstanțele cer altfel.

Ai tendința de a fi tăcut, dar vorbești când este necesar. Apreciezi ordinea și structura, ceea ce duce la așteptări mari atât de la tine, cât și de la ceilalți. Rareori reactionezi impulsiv si prefera sa gandesti inainte de a vorbi. Aceste caracteristici vă determină, de asemenea, să vă urmăriți și să vă păstrați obiectivele.

Poziția de dormit „steaua de mare”

Dacă dormi ca o stea de mare, cu brațele și picioarele întinse, sugerează că prețuiești prieteniile și relațiile. Te străduiești să fii un prieten bun, ascultând activ pe ceilalți. Empatizați cu durerea altora și oferiți un umăr pe care să vă sprijiniți atunci când este necesar.

Poziție de somn pe burtă

A dormi pe burtă nu numai că dezvăluie că ești o persoană simplă, ci înseamnă și spiritul tău liber. Cu toate acestea, trebuie să gestionați și criticile dure în mod constructiv. Dacă dormi pe burtă, sugerează că ești o persoană distractivă, jucăușă și deschisă la minte. Încercați să gestionați totul, chiar dacă nu este practic, ceea ce vă poate pregăti pentru autoînfrângere.

Cu toate acestea, mențineți o perspectivă optimistă și vă concentrați întotdeauna pe partea bună a adversității. Aveți obiceiuri impulsive, nesiguranțe și lipsă de încredere în sine, care vă pot împiedica progresul, dar servesc și ca scut pentru ascunderea emoțiilor negative precum furia.

Recent Posts

Dacă faci asta în timp ce conduci, s-ar putea să fii un psihopat, spun oamenii de știință

Dacă faci asta în timp ce conduci, s-ar putea să fii un psihopat. Noi cercetări…

6 minute ago

Apar semafoarele cu patru culori: roșu, galben, verde și alb. Care este explicația

Nu peste mult timp am putea avea semafoare cu patru culori: roșu, galben, verde și…

36 de minute ago

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani în luna iunie. Vin câștiguri din toate părțile și au noroc pe toate planurile

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani. Începând cu luna iunie, nativii din Berbec, Scorpion, Capricorn…

o oră ago

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

11 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

11 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

12 ore ago

Citeste si: