Sari la conținut

30 de români au încercat să intre în Franța cu teste Covid false

Din cuprinsul articolului

Teste Covid false. 30 de pasageri dintr-un autocar care venea din România au încercat să intre în Franța cu teste COVID PCR false. Cei doi șoferi prezenți la bordul autocarului au fost arestați și pasagerii întorşi din drum, potrivit Rador. 

Autocarul a fost oprit în zona autostrăzii Perthus, unde autoritățile franceze au sporit controalele în ultimele zile. Patrulele au oprit autocarul care intra pe teritoriul Franței și au controlat documentele de transport, actele de identitate ale pasagerilor și testele COVID cu rezultate negative, indispensabile intrării în această țară.

30 de români cu teste Covid false

Au constatat cu stupoare că la bordul vehiculului se aflau 30 de români cu teste COVID de tip PCR falsificate. Şoferii au fost arestați în vederea audierii, iar cei 30 de pasageri au fost întorși din drum.

Toate persoanele în vârstă de peste 11 ani care sosesc în Franța din țările spațiului european au obligația de a prezenta companiei de transport și autorităților care efectuează controlul de frontieră un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, prelevat cu maximum 72 de ore înaintea deplasării. Măsura se aplică pentru toate tipurile de deplasare: aeriană, maritimă, rutieră și feroviară

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel