Sari la conținut

Ți se rupe sufletul! Ultima discuție pe care Maria, gravida moartă la Bacău, a avut-o cu mama ei: ”Mi s-au uscat buzele, nu mai pot!”

Sursa foto: Facebook
Moarte suspectă la Bacău, unde o gravida si fatul sau au murit la 24 de ore dupa internare

„A murit cu zile!” Antena 3 CNN a reușit să obțină mărturiile mamei femeii însărcinate decedate după ore întregi de chin în spitalul din Bacău.

Femeia povestește că a stat de vorbă cu fiica ei chiar în ziua în care s-a petrecut tragedia. Fata i-a spus că are buzele uscate și că nu a fost nimeni care să o ajute.

În prezent, autoritățile așteaptă rezultatele autopsiei.

”Am așa, durerea, și îi învăț pe medici să deschidă ochii mari, să nu mai moară mame și să rămână copiii mici. Cum e cazul de la Botoșani și multe, multe alte cazuri.

Ce aș putea eu să fac? Să îi bag în pușcărie? Nu am nicio șansă! Multe cazuri am văzut din astea, în care a rămas că mortul e vinovat”, spune femeia.

Ultima discuție pe care Maria, gravida moartă la Bacău, a avut-o cu mama ei

Sursa foto: Facebook

”Cu zile a murit! Am vorbit cu ea seara și dimineața am sunat-o. Și mi-a spus: ”Mămică, sunt la spital, mi s-au uscat buzele, nu mai pot!

Mi-au ținut-o la morgă de la 7, sâmbătă dimineața, duminică, luni, păi marți când am mers le-am spus că eu mă culc la ușa la morgă. Eu nu mai plec fără copilul meu acasă…”, a mai spus femeia.

Iar iubitul Mariei, Ovidiu, afirmă că trei doctori i-au spus că femeia suferă de o cădere psihică, însă aceasta doar acuza dureri de burtă. În plus, el declară că partenera sa a fost diagnosticată eronat în mai multe rânduri până să moară pe patul de spital.

Bărbatul precizează că femeia sa a mers la spital deoarece acuza crampe, însă, 24 de ore mai târziu, spitalul l-a anunțat telefonic că atât ea, cât și fătul au încetat din viață.

Potrivit Antena 3, bărbatul a făcut mai multe plângeri la Colegiul Medicilor, la Poliţie, însă şi la Ministerul Sănătăţii. Acesta a mai declarat că s-au chinuit foarte mult să aibă acest copil. Au făcut o fertilizare in vitro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel