miercuri, iunie 29, 2022

Memoria este o funcție foarte importantă a creierului, fără de care nu am ști să facem nici cele mai mici lucruri. Din nefericire, multe obiceiuri nesănătoase o pot afecta.

Memoria are de suferit, odată cu trecerea timpului și este natural ca la bătrânețe să nu mai fie la fel de ageră. Totuși, în prezent, tot mai mulți tineri acuză faptul că au probleme de memorie, iar acest lucru poate fi provocat mai ales de obiceiuri nesănătoase și suprasolicitare.

Te-ar mai interesa: Iată 3 motive SERIOASE să consumi CITRICE...

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, dezvăluie ce tinctură putem prepara pentru a ne menține mintea tânără.

Tinctură cu usturoi pentru memorie

Leacul este despre o tinctură de usturoi. Se Iau 350 gr de usturoi și o sticlă de jumătate de litru de alcool de 96 de grade. Îl tocăm în lemn dacă se poate ca să nu oxideze și îl punem 10 zile la macerat.

După cele 10 zile, stoarcem și se beau picăturile. Ne ajută la curățarea vaselor de sânge pentru îmbunătățirea memoriei” a spus Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse de la Antena 3.

De asemenea, Lidia Fecioru recomandă și un leac pentru sinuzită, o problemă cu care foarte multe se confruntă. Este tot pe bază de usturoi, fiind un antibiotic natural puternic.

Te-ar mai interesa: Și tu arunci cozile de cireșe? Iată cât de mult gr...

Remediu pentru sinuzită

Putem scăpa de această sinuzită puternică, de scurgerile nazale cu această reţetă, care este bună chiar şi atunci când am răcit sau avem congestie nazală.

Se pune la fiert un pahar de apă peste care se adaugă patru, cinci căţei de usturoi tocaţi mărunt. Acest amestec se lasă la fiert un minut, două şi facem această inhalaţie cu usturoi. Din prima începe să scadă inflamaţia”, explică Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul Zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Te-ar mai interesa: Dieta de vară. Medic: Fructele de sezon trebuie co...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private