Tinerete fara batranete! Cum sa ramai frumoasa, dupa 30 de ani

Tinerete fara batranete! Cum sa ramai frumoasa, dupa 30 de ani
Tinerete fara batranete! Cum sa ramai frumoasa, dupa 30 de ani

Al treilea deceniu de viata este momentul in care majoritatea femeilor incep sa resimta efectele imbatranirii si tocmai de aceea este important sa cunoasca cate ceva din secretele urmatoare. 

   1. Adauga retinoizi dietei. Al treilea deceniu de viata este perioada in care apar primele semne serioase si vizibile ale inaintarii in varsta. Apar in deceniul 3 primele linii firave in jurul ochilor, primele mici depigmentari pe fata, primii pistrui. Produsele cu retinol, in special retinol-A sunt indicate in aceasta perioada, ele prevenind imbatranirea pielii, permitandu-i acesteia sa se regenereze. Aceste produse sunt bogate in vitamina A, elementul cel mai important anti-imbatranire care ajuta de asemenea la producerea si mentinerea colagenului. Incepe tratamentul incet insa: incepe cu o cantitate mica de crema pe care s-o aplici pe fata la distanta de 2 zile. Dupa un timp, poti creste frecventa la o zi. Aplica de asemenea crema seara inainte de culcare, atunci cand temperatura la nivelul pielii creste, asigurand astfel o mai buna penetrare.

   2. Reda stralucirea. Culoarea tenului este mult mai intunecata/palida spre sfarsitul deceniului 3 de viata. Expunerea la soare si-a facut pana acum efectul, privandu-te de stralucirea pe care o aveai in urma cu cativa ani. Cum poti reda stralucirea pierduta odata cu varsta? Foloseste produse cosmetice care contin ingredienti activi in acest scop precum acidul ferulic, niacinamide, vitamina C sau soia. Acestea vor lumina suplimentar tenul si vor ajuta la egalizarea culorii si eliminarea petelor de depigmentare.

 

Continuarea pe Lyla.ro

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook