vineri, februarie 26, 2021

Vorba “Cine se aseamana se aduna” are mai mult substanta decat avem multi dintre noi impresia. Mai exact, in cazul relatiilor amoroase, tipologia de barbat de care se simte atrasa o femeie spune multe despre felul ei de a fi.

  1. Domnul narcisist

Plin de carisma, talentat, un barbat frumos si foarte constient de atuurile sale pe care si le afiseaza cu mandrie. Acesta este tipul de barbat narcisist care se adora auzindu-se vorbind mai ales daca este el insusi subiectul de conversatie.

O femeie atrasa de un narcisist este adesea, la randul ei, narcisista, caci cauta la barbatul de langa ea aceleasi trasaturi pe care le iubeste la ea insasi.

  1. Domnul indisponibil emotional

Acesta este genul de barbat care nu pare foarte dispus sa depuna eforturi pentru a se vedea cu tine, are mereu scuze la indemana si pare vesnic indecis. Vorbeste foarte mult despre trecut si, chiar daca spune ca-i place de tine, cum-necum nu reusesti sa te vezi cu el intr-un ritm relativ constant. Acum dai de el, alte trei zile este total disparut pentru ca mai apoi sa reapara cu cine stie ce scuza cu privire la motivele pentru care nu a fost de gasit.

Femeile care se simt atrase de barbatii indisponibili emotional, de regula, se desconsidera pe ele insele. Simt ca nu merita mai multa atentia, ca pur si simplu nu au suficienta valoare pentru a primi mai multa daruire din partea unui barbat. Femeile care prefera cu recurenta barbati indisponibili emotional au, mai mereu, probleme majore legate de increderea in fortele proprii.

  1. Domnul care trebuie ajutat, “reparat”

Acesta este genul de barbat care pare pentru femeile care il aleg un fel de “proiect in dezvoltare”, o piatra pretioasa neslefuita careia i-ar creste exponential valoarea daca ar fi cizelate de o mana feminina. Aceasta este tipologia barbatilor care au mult potential nerealizat, iar femeile care-i aleg ii considera un fel de “proiecte”.

Femeile care prefera barbatii ce trebuie “reparati” au un instinct matern dezvoltat sau se simt cu musca pe caciula in ceea ce priveste ceva ce au facut in trecut. Sunt femei care simt ca trebuie sa-si spele “pacatele” ajutand cat pot ele, crescand si dezvoltand un barbat care (simt ele!) are nevoie de ajutorul lor.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Parteneri