marți, mai 17, 2022

Adrian Marinescu, binecunoscut pentru eforturile sale de stopare a pandemiei, dar mai ales pentru profesionalismul cu care își tratează pacienții, și-a prezentat pentru prima data publicului, frumoasa soție.

Directorul Institutului Matei Balș trăiește o adevărată poveste de iubire cu EMMA Marinescu, care este cu 17 ani mai tânără.

„Suntem împreună din 2012. Am avut o problemă medicală cu mama, n-o puteam rezolva și am ajuns la Adi. Eu am crezut atunci că nu se poate întâmpla ceva între noi, nu-mi permiteam să mă gândesc așa. A fost dragoste la prima vedere, de abia în 2015, după trei ani, el a făcut primul pas.

Te-ar mai interesa: Și tu te trezești cu mâinile așa dimineața? Ar put...

Mama a mai avut nevoie de niște evaluări, un control de rutină și s-a reaprins atunci flacăra între noi. M-a sunat domnul doctor și a zis că vrea să ne întâlnim să ieșim puțin. Eu chiar l-am întrebat dacă nu a greșit numărul! Când ne-am văzut, ne-am topit amândoi. Ne-am dat un un punct de întâlnire într-o parcare.

Cererea în căsătorie a fost repede, la un an. El nu a știut în ce zi m-a cerut, a fost pe 13 mai, ziua în care s-au căsătorit și părinții mei. El este foarte calm, m-a ajutat mult în perioada asta.

Eu am lucrat mult în proiectare, acum fac arhitectură de interior. Am și un hobby, un blog de călătorie. Mama e profesoară de limba română și mă controlează la virgulă. Am văzut undeva la peste 25 de țări! În pandemie, însă, n-am mai călătorit!”, a povestit Emma Marinescu, în emisiunea „La Măruță”.

Te-ar mai interesa: Boala de care suferi dacă ai mereu arsuri în capul...

Cererea în căsătorie a fost repede, la un an. El nu a știut în ce zi m-a cerut, a fost pe 13 mai, ziua în care s-au căsătorit și părinții mei. El este foarte calm, m-a ajutat mult în perioada asta.

Medicul a povestit că pacienta a devenit soacra lui. „Eu nu cred în astre, dar la noi așa a fost. Pacienta mi-a devenit mama soacră. De aceea e bine să-ți tratezi cum trebuie pacienții. Să fie mulțumiți. E o diferență de vârstă între noi. Întotdeauna unii vorbesc. Dar la noi nu a contat!”, a precizat Adrian Marinescu, la Pro TV.

Te-ar mai interesa: Atenție! Retenția de apă poate fi semnul unei boli...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private