miercuri, octombrie 21, 2020

Toate ventilatoarele sunt ocupate de bolnavi COVID-19 la Spitalul Clinic Colentina, potrivit declarațiilor făcute pentru Doctorul Zilei de o sursă internă. Un bolnav de COVID-19 poate avea nevoie să fie conectat la un ventilator mecanic timp de 30 de zile, iar numărul cazurilor crește alarmant, mai ales că majoritatea au început să ignore măsurile minime de prevenție a răspândirii noului coronavirus. 

Citește și:

Nici la alte spitale, din București, dedicate tratării bolnavilor cu COVID-19 nu mai există locuri în secțiile de Terapie Intesivă, potrivit dr. Adrian Marinescu, medic epidemiolog la ”Matei Balș.”, El a mai declarat pentru Europa liberă că ”semnalul a fost tras încă de acum două săptămâni, este o situație care nu se stabilizează și trebuie să fim pregătiți pentru ce e mai rău”.

Citește și:

În ultimele două săptămâni cazurile noi de infecții cu Covid 19 au crescut constant, joi au fost 450 de cazuri în 24 de ore, rata de transmitere a sărit de la 0,6 la 1,4, iar România a ajuns pe harta galbenă a Europei.

Parteneri