Sari la conținut

Tonic miraculos care întărește imunitatea și vindecă zeci de afecțiuni. Cum se prepară?

subțiază sângele

Imunitatea este o funcție principală a organismului. Aceasta este responsabilă pentru eliminarea agenților patogeni care pătrund în organism și, de asemenea, pentru vindecarea rapidă a bolilor. Aceasta poate avea de suferit însă, din cauza unui stil de viață nesănătos și haotic. În această ciscumstanță, ai nevoie de acest preparat care întărește imunitatea rapid și ajută la ameliorarea afecțiunilor.

Imunitatea este responsabilă pentru vindecarea celor mai comune boli. Zeci de afecțiuni pot fi tratate de propriuk nostru corp, dacă avem un sistem imunitar bine pregătit. Pentru a fi complet protejat, este necesar să adopți un stil de viață sănătos și echlibrat, care să susțină funcțiile organismului și sistemul imunitar.

Tonicul miraculos care întărește imunitatea și ajută vindecarea

Acest tonic are la bază 3 ingrediente: mierea, oțetul și usturioul. Toate acestea sunt ingrediente miraculoase, renumite în medicina alternativă pentru proprietățile și beneficiile pe care le aduc organismului.

Doza de Sănătate recomandă această rețetă pentru o imunitate îmbunătățită, ușor și rapid!

Usturoiul

Usturoiul conține seleniu, o substanță ce poate preveni deteriorarea celulelor și ajuta la refacerea acestora. În plus, seleniul îți crește imunitatea și luptă împotriva radicalilor liberi. Cercetătorii au descoperit că există o legătură strânsă între această substanță și prevenirea cancerului.

Usturoiul are și proprietăți antiseptice ce ajută la combaterea ciupercilor și bacteriilor. Așadar, usturoiul vă poate apăra de infecții, răceală și gripă.

Mierea

Considerat a fi cel mai bun antibiotic natural din lume, mierea întărește imunitatea și echilibrează numărul leucocitelor. Acestea sunt celulele care luptă împotriva infecțiilor, gripei și răcelii. Produsul poate fi utilizat pentru a trata rănile, pentru a calma tusea și a accelera procesul de vindecare.

Oțetul

Acesta întărește imunitatea, scade colesterolul și ameliorează numeroase probleme de sănătate.  Alergiile, infecțiile sinusurilor, infecțiile cu candida, oboseala cronică, dermatita de contact, guta, artrita și refluxul acid sunt doar câteva exemple.

Prepararea tonicului

Ingrediente:

  • 1 ceașcă de oțet de mere (250 ml)
  • 1 ceașcă de miere organică, nepasteurizată (400 g)
  • 10 căței de usturoi

Mod de preparare:

Într-un vas de sticlă se amestecă toate ingredientele și se agită timp de aproximativ 90 de secunde. Este ideal ca acest remediu să fie consumat în 5 zile. Asta datorită faptului că în timp, își pierde proprietățile. Poți să-l păstrezi în frigider, dar nu uita să îl acoperi.

Ia două linguri din acest amestec când te trezești dimineața. Dacă te deranjează gustul, poți să îl diluezi într-un pahar cu apă sau suc proaspăt. Primele rezultatele vor apărea la aproximativ două săptămâni după începerea tratamentului.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: