sâmbătă, iulie 2, 2022

Mesele de Revelion îmbelșugate, care urmează la scurt timp meniurilor tradiționale și grele de Crăciun, reprezintă un stres suplimentar la care ne supunem organismul, dacă facem excese, de orice fel.

Moderația și asocierea corectă a preparatelor de sărbătoare cu băuturile care le dau savoare pot preveni suprasolicitarea pancreasului și a ficatului și ne pot scuti de stările de disconfort abdominal de la începutul anului, când indigestiile sunt frecvente.

Pe lângă tradiție, șampania servită la 12 noaptea pe 31 decembrie este de un real ajutor pentru a preveni neplăcutele indigestii. De aceea, data viitoare când cumpărați o astfel de băutură, nu uitați să acordați atenția cuvenită alegerii unui sortiment de șampanie de calitate. Iar dacă încă nu sunteți deciși ce șampanie să achiziționați, vă puteți lăsa inspirați de descrierile amănunțite care însoțesc orice produs de pe site-urile magazinelor care comercializează băuturi alcoolice.

În oferta magazinelor online de băuturi alcoolice veți descoperi și alte băuturi digestive. Puteți opta de exemplu, pentru cel mai popular digestiv din lume, care are în compoziție 56 de ierburi aromatice și condimente, printre care și coji de portocală, lemn dulce, anason, semințe de mac, șofran, ghimbir şi ginseng. Ingredientele sunt pisate și infuzate în apă și alcool timp de 2-3 zile, după care mixtura este filtrată şi lăsată la maturat în butoaie din lemn de stejar pe o perioadă de un an. Apoi lichiorul este filtrat din nou și amestecat cu zahăr, caramel și alcool.

Romul, un bun digestiv

Și romul poate fi o opțiune pentru a scăpa de senzația de greutate și de supraplin cauzată de mesele copioase, dar și de a vă răsfăța simțurile chiar de la început de an, cu arome care mai de care mai savuroase. Romul poate fi savurat sec, cu gheață, însă poate crea oricând baza unui long drink clasic sau a unui cocktail sofisticat.

Pasionații romului autentic se vor bucura să descopere pe site-urile specializate în comercializarea băuturilor alcoolice sortimente de rom îmbuteliate în ediții de colecție și astfel să înceapă anul cu o experiență gustativă marcată de excelență.

În funcție de preferințe, magazinele online de băuturi alcoolice oferă clienților și alte surse de inspirație pentru alegeri potrivite de sărbători, la prețuri bune, fără să vă destabilizați bugetul: de la rom la whisky, vodkă, tequila, gin, lichior, coniac, vin, vin spumant sau șampanie și până la băuturi tradiționale.

Licorile rafinate pot fi și o modalitate la îndemână pentru a face un cadou deosebit celor care își vor serba în curând ziua onomastică.

Este bine de știut că majoritatea magazinelor online de băuturi alcoolice asigură livrare rapidă, care se face în una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate. În plus, pentru comenzile care depășesc o anumită valoare, transportul este gratuit. La mulți ani!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private