Sari la conținut

Top 5 cele mai narcisiste zodii. Să nu cazi în ghiarele lui

horoscop zilnic
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro
horoscop 19 octombrie

Top 5 dintre cele mai narcisiste zodii. Vă spunem care sunt semnele cele mai susceptibile de a avea atitudini narcisiste într-o relație. Mai bine fugi la timp! Ca să nu cazi în ghearele unui narcisist, este mai bine să fii atent la toate detaliile, chiar și în zodiile.

Cum să detectezi o persoană narcisică?

Să te îndrăgostești de o persoană care se iubește doar pe sine poate fi o problemă reală, dar detectarea lor la timp nu este întotdeauna atât de ușoară.

De aceea este important să rămâi atent și ca să nu ajungi să-ți dai dragostea persoanei nepotrivite, aici listăm câteva dintre caracteristicile acesteia :

Sunt superiori celorlalți
• Nu știu să asculte
• Au nevoie de admirație
• Își ascund emoțiile

Care sunt cele mai narcisiste semne ale zodiacului?

Deși este adevărat, este nevoie de timp pentru a cunoaște o persoană mai în detaliu pentru a descoperi dacă are vreuna dintre caracteristicile enumerate mai sus.

Cu toate acestea, există detalii precum semnele zodiacului care vă pot oferi un indiciu despre personalitatea partenerului de viață.

Din acest motiv, potrivit Panorama, urmează să vă spunem care zodii sunt cele care alcătuiesc Top 5 al celor mai narcisiste ale zodiacului.

Cei născuți între 19 februarie și 20 martie au o doză secretă de narcisism

Pesti Pixabay

Top 5 dintre cele mai narcisiste zodii. Cum să nu cazi în ghiarele lui

Pești
Deși poate fi reînviat, este ciudat să-i vezi pe Pești pe locul cinci , mai ales în cazul unuia dintre zodii care se distinge prin faptul că este foarte afectuos și empatic cu ceilalți.

Totuși, cei născuți între 19 februarie și 20 martie au o doză secretă de narcisism care se lansează atunci când emoția altcuiva îi lovește atât de tare încât își însușesc și o transformă în propria lor dramă.

Atunci Peștii devin și mai importanți decât persoana care suferă cu adevărat de pe urma dramei. În plus, acest semn poate ajunge să se bucure de faptul că oamenii îi cer ajutor pentru ca apoi să-i fie datori.

O zodie poate cădea ușor în fantezia complexului de superitate


Balanța
Poate cădea ușor în fantezia complexului de superitate. De ce? Pentru că se consideră special și unic. Acest lucru îl poate transforma într-o persoană arogantă care îi privește pe ceilalți cu dispreț , în special pe cei mult mai emoționați. Balanța tinde, de asemenea, să devalorizeze ceea ce simt ceilalți oameni.

Practic, cei care își sărbătoresc ziua de naștere între 24 septembrie și 23 octombrie, pot cădea în greșeala de a crede că de fapt au o oarecare superioritate. Astfel încât relația cu persoanele din această zodie se poate complica atunci când le trece prin cap că nu există o altă persoană mai moderată și mai echilibrată în lume decât el.

Horoscop. Vărsătorii
Această zodie intră direct în Top 3, pentru că trăiesc cu gândul că acele trăsături sau idei care îi fac să se deosebească de ceilalți le dau superioritate. Fiind un semn foarte mental, el nu se oprește să se gândească la ceea ce simte partenerul său, în timp ce obține ceea ce își dorește.

Un fapt foarte important despre Vărsător este că relația devine și ea complicată, deoarece este un semn zodiacal foarte solicitant, care cere atenție și înțelegere. Cu toate acestea, el nu este dispus să dea același lucru în schimb. Asta pentru că narcisismul din el îl face să creadă că își pierde timpul încercând să explice ceea ce gândește sau simte pentru că nimeni nu-l va înțelege vreodată.

Atenție! La ce să fie atenți cei născuți între 22 mai și 21 iunie

Gemeni
Persoanele ale căror zile de naștere sunt între 22 mai și 21 iunie au de obicei unele caracteristici care pot duce la relații toxice, deoarece sunt manipulatori, critici și, în multe cazuri, pot suferi de o personalitate care le face periculoase și, de asemenea, imprevizibile .
În plus, ei ocupă a doua poziția în topul celor mai narcisiste zodii pentru că Gemenii sunt cu siguranță oameni strălucitori, dar atunci când le iese latura întunecată, pot profita de inteligența lor pentru a-i manipula pe alții pentru a beneficia într-un fel. Le place să știe că au capacitatea de a controla anumite persoane sau anumite situații, o caracteristică care îi face unul dintre cele mai narcisiste și arogante semne ale zodiacului.


Leu
Este cineva surprins să-i vadă pe Lei pe primul loc al narcisistului de top? Nu noi. Cei născuți între 23 iulie și 23 august, sunt un monument al narcisismului, deoarece au calități înnăscute de conducător despre care cred că îi pot conduce la succes . Cu toate acestea, atunci când un Leu se simte puțin umbrit, el poate încerca să devalorizeze sau să încerce să facă pe oricine pe care îl consideră o amenințare, atâta timp cât pare că i se datorează totul și are drepturi asupra tuturor. Este un semn cu adevărat egoist care este încoronat cu siguranță drept cel mai narcisist din întregul zodiac, potrivit panoramaweb.com.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel