Top cinci plante cu care stârneşti dorinţa sexuală a partenerei

Top cinci plante cu care stârneşti dorinţa sexuală a partenerei
Top cinci plante cu care stârneşti dorinţa sexuală a partenerei

Plantele afrodisiace sunt folosite de mii de ani pentru a creste libidoul sau dorinta sexuala a femeilor.

Floarea pasiunii

Numele acestei plante este relevant pentru scopul şi efectele pe care le are asupra corpului. Frunzele şi tulpina plantei conţin substanţe şi compuşi speciali pentru a stimula libidoul şi a reda un tonus activ vieţii sexuale de cuplu.

Menta

Menta stimulează simţutile, scade inhibitorii sexuali şi creează o atmosferă propice actului sexual. Dintre toate aromele, menta a fost folosită de sute de ani pentru a stimula dorinţa sexuală, în special în rândul femeilor. Uleiul esenţial de mentă oferă o senzaţie de excitare care face ca zonele erogene feminine să fie mult mai receptive.

Menta conţine şi vitamina A, vitamina C, mangan, fier, calciu, acid folic, potasiu, magneziu, acizi graşi omega 3 şi cupru, vitamine şi minerale esenţiale pentru o viaţă sexuală sănătoasă.

Colţul babei

Una dintre plantele cu cele mai multe proprietăţi tonice asupra organismului este colţul babei. Ea are meritul de a stimula libidoul femeilor şi de a îmbunătăti funcţiile aparatului reproducător al acestora.

Pătrunjel

Principala calitate a acestei plante este capacitatea de a trata şi vindeca problemele tractului urinar care, dacă este afectat, poate cauza discionfort în timpul actului sexual.

Pătrunjelul conţine şi numeroase vitamine şi minerale care asigură funcţionarea corectă a organelor sexuale. Îmbunătăţeşte şi circulaţia sângelui către organele sexuale, ceea ce stimulează dorinţa sexuală.

Fenicul

Feniculul este una dintre cele mai cunoscute plante aforidisiace, cu efecte puternice în special în cazul femeilor pentru că are anumite substanţe similiare hormonilor feminini. Estrogenii naturali din fenicul stimulează dorinţa sexuală.

 

 

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox