vineri, martie 24, 2023

Ca să ne înfrumusețăm apelăm adeseori la produse cosmetice, machiaj și chiar operații estetice, însă frumusețea vine din interior, cum spune o zicală.

Iată un top al fructelor și proprietățile lor medicinale

  1. Portocalele

Portocalele sunt bogate în vitamina C, dar coaja lor este și mai bună. Aceasta acționează sub forma unui tonic, care îți curăță tenul de impurități.

Iată cum se prepară

Te-ar mai interesa: Atenţie la ce veţi cumpăra din magazine! Produse c...

Ai nevoie de coaja de la 3 portocale și de 1 litru de apă

Fierbe cojile în litrul de apă timp de 20 de minute, iar după ce oprești focul lasă-le la macerat timp de o oră. Strecoară conținutul și pune licoarea într-un recipient cu pulverizator. Aplică tonicul de portocale de 3 ori pe zi cu ajutorul unui bețișor cu vată.

2. Acid acetilsalicilic din struguri, avocado și cireșe

Consumă aceste fructe ori de câte ori ai ocazia, deoarece sunt bogate în acid acetilsalicilic care usucă coșurile și îi redă tenului fermitatea. Consumă aceste fructe, iar ca tratament local uită-te atunci când cumperi creme să aibă aceste ingrediente

Te-ar mai interesa: Curățați-vă colonul și ardeți grăsimile cu aceast ...

3. Căpșuni și pepene 

Aceste două fructe de vară sunt deicioase și hidratează pielea, ceea ce stimulează producerea de colagen. Pielea va fi mai fermă, mai hidratată și mai elastică.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private