marți, iunie 6, 2023

Pe data de 24 mai a avut loc Gala Top 100 Performeri din Sănătate, iar domnul doctr Gheorghe Gică a câștigat unul din premeii pentru activitatea sa în sistemul medical, unde a asistat la nașterea a peste 2.500 de bebeluși.

„Vreau să mulțumesc organizatorilor și sunt copleșit de prezența atâtor somități din medicina românească, în fața cărora mă înclin. Aș dori să mulțumesc în primul rând colegilor și echipei mele din cadrul Life Memorial Hospital, fără de care nu aș fi putut avea atâtea realizări și face medicină modernă fetală de înaltă performanță”, a declarat dr. Gheorghe Gică, medic primar în Obstetrică Ginecologie.

Te-ar mai interesa: Fructul minune care te vindecă de cancer: Are efec...

“În urma obținerii titlului de medic, am decis să nu emigrez și să îmi dezvolt activitatea în cadrul sistemului medical privat din România, deși, la acel moment, acesta era la început”, a explicat medicul.

Viața este despre bucuria și minunea sarcinii și a nașterii

“Fiind martor la frumusețea creației și asistând la apariția copiilor pe lume, pentru mine viața este despre bucuria și minunea sarcinii și a nașterii. Este o chemare, o onoare și un adevărat privilegiu”, a explicat dr. Gheorghe Gică potrivit Capital.

Mai mult, acesta recunoaște că are o “responsabilitate profundă de a ghida viitoarele mame pe parcursul sarcinii și nașterii, asigurând sănătatea și siguranța atât a mamei, cât și a copilului”. Din acest motiv, a fi obstetrician “este o carieră provocatoare și plină de satisfacții, care necesită dăruire, abilități și un sentiment profund de compasiune pentru nevoile viitoarelor mame”.

Te-ar mai interesa: Superalimentul care ajută la curățarea ficatului ș...

“Cel mai important lucru pentru un obstetrician este să stabilească o legătură de încredere cu viitorii părinți. Lucrez cu ei 9 luni, până la naștere, și este important ca în tot acest timp ei să se simtă confortabil. Încerc să îi ghidez eficient pe parcursul sarcinii și la momentul nașterii și pun întotdeauna sănătatea și siguranța mamei și a copilului pe primul loc”, a completat obstetricianul.

Te-ar mai interesa: Predicție înfricoșătoare. Baba Vanga: Anul în care...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private