joi, martie 30, 2023

Tot mai mulți internați cu COVID-19 în ultimele 24 de ore fiind confirmate 321 de îmbolnăviri. De vină pentru numărul numărul îngrijorător de mare al noilor pacienți infectați cu noul coronavirus e că nu se respectă măsurile de prevenție recomandate. Multe persoane nu cred în existența virusului așa că nu refuză să poarte mască sau să respecte dinstanțarea socială. 

Medicii spun că aproape toți pacienții recent internați fac parte din categoria celor care nu au crezut în existența virusului și nu au respectat măsurile de protecție. Miercuri au fost externați și primii pacienți asimptomatici, după ce ordinul Ministrului Sănătății a intrat în vigoare, potrivit stirileprotv.ro.

Te-ar mai interesa: Mirosul ciudat care anunță că ai DIABET. Plus alte...

”Eu nu prea am crezut în poveste asta cu Covid şi toate constrângerile pe care le-am avut mi s-au părut uşor exagerate. Ironia sorții e că acum sunt internată în spital,” a declarat Iulia, pacientă, pentru stirileprotv.

Cei mai mutli pacienţi din institutul Marius Nasta, dar şi din spitalele de boli infecţioase spun că nu au fost în preajma unui pacient confirmat Covid 19. Şi că au luat virusul din aer. Aceasta este de fapt tramsmitere comunitară. Cu toate acestea, unii dintre noi nu cred în existenţa Covid- 19. Experţii din întrega lume au o singură explicaţie. Nu cred pentru că nu vor să mai renunţe la confortul personal. Dar pandemia odată începută nu se va termina până când 80 la sută dintre noi nu vor fi infectaţi. Aceasta în lipsa unui vaccin.

Te-ar mai interesa: Zodiile peste care dă norocul, în aprilie: li se s...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private