Categories: Ştiri sănătate

Tragedia care a zguduit showbiz-ul! Unul dintre cei mai celebri artiști din lume a murit la numai 27 de ani împușcat în plină stradă

Takeoff, al treilea membru al Migos alături de rapperii Quavo și Offset, a murit. Rapperul în vârstă de 28 de ani, pe numele real Kirshnik Khari Ball, a fost împușcat mortal pe o pistă de bowling din Houston, unde el și Quavo jucau zaruri în jurul orei 2.30, în cadrul unei petreceri private.

Poliția a spus că aproximativ 50 de persoane au participat la o petrecere privată în club, când o persoană a început să tragă. Bodyguarzii au auzit împușcăturile, dar nu au văzut cine a deschis focul. Când au ajuns la fața locului, polițiștii l-au găsit pe rapper împușcat în zona capului.

Takeoff a fost declarat mort la fața locului. Alte două persoane din incintă au fost împușcate și duse la spital, în timp ce Quavo a fost nevătămat. TMZ a raportat pentru prima dată știrea, care a fost confirmată ulterior de un ziar local din Houston, în această dimineață, potrivit The Guardian.

akeoff Kirshnik Khari Ball. Copyright: xSebastienxFremontx/xStarfacex STAR249901082

Pe Twitter, prietenii și admiratorii i-au adus un omagiu regretatului rapper. „Îmi amintesc că Takeoff a fost un tip foarte cu picioarele pe pământ”, a scris boxerul Chris Eubank Jr. „Nu pot să cred că trebuie să spun asta din nou despre o altă tânără vedetă de culoare ucisă fără motiv, ceva chiar trebuie să se schimbe în industrie.”

Takeoff s-a născut în Lawrenceville, Georgia, în 1994. A început să cânte cu Quavo și Offset, unchiul și, respectiv, vărul său, în 2008 sub numele colectiv Polo Club. În 2011, trio-ul a lansat Juug Season, mixtape-ul lor de debut ca Migos.

În 2013, Migos a lansat Versace, primul lor hit mainstream. Piesa s-a remarcat pentru popularizarea cadenței la foc rapid, ceea ce s-a transformat într-o semnătură a trupei – a fost în cele din urmă remixată de rapperul canadian Drake, care a continuat să aibă o asociere de lungă durată cu toți cei trei membri ai grupului.

 

Recent Posts

Inovație în tehnologie pentru pacienții cu diabet de tip1! Noul dispozitiv are dimensiunea unei monede de 50 de bani și monitorizează în timp real nivelul glucozei

Inovație în tehnologie pentru pacienții cu diabet de tip1! Noul dispozitiv are dimensiunea unei monede…

3 minute ago

6 semne timpurii de tumoră pe creier pe care toată lumea ar trebui să le cunoască

O tumoră pe creier reprezintă o creștere anormală a celulelor din creier și este o…

33 de minute ago

Incendiu de mari proporții în Sectorul 2 din Capitală

Pompierii intervin, marţi, pentru stingerea unui incendiu produs la două case de pe strada Culea…

37 de minute ago

Metoda simplă cu ajutorul căreia poți beneficia de o pensie mai mare. Anunțul Guvernului

Ministrul Muncii a vorbit despre modul în care pensionarii își pot asigura o pensie mai…

2 ore ago

ANM anunță când vine canicula în România. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Potrivit meteorologilor, va ploua în prima săptămâna prognozată. În ceea ce privește temperaturile, acestea vor…

2 ore ago

Citeste si: