Sari la conținut

O vedetă PRO TV este însărcinată: Am preferat ca primele 6 luni să ne bucurăm în familie de această veste uriașă

O vedetă PRO TV este însărcinată. Și-a ținut sarcina secretă timp de 6 luni, însă acum a simțit nevoia să împărtășească veste uriașă.

Roxana Hulpe, căci despre ea este vorba, a anunțat că este însărcinată în luna a șasea. Corespondenta Știrilor PRO TV a transmis un mesaj emoționant.

“Am îndrăznit să visez, iar de acum trăiesc în ritmul bătăii inimii minunii mele. O fetiță. Bătaia inimii minunii mele de acum câteva luni m-a copleștit de atâta dragoste și binecuvântare. Niciodată nu L-am simțit pe Dumnezeu mai aproape, a fost clipa în care magia mi-a fost așezată nu pe palme, ci direct în piept, peste bătaia inimii mele.

Această bucurie a vindecat mai mult decât orice de până acum și decât ar putea face ceva de acum înainte. Bătaia inimii minunii mele e lumină caldă și ține de bine, de curaj, de teamă, de bucurie, de panică, de control ori lipsa lui, de mult necunoscut, dar și de putere și mai ales bătaia inimii minunii mele ține de multă dragoste. Atât de multă cum nu am mai simțit și nici crezut că se poate. Nici măcar în clipele în care aud că eu, la rândul meu, sunt bătaia inimii minunii ei, a mamei mele.

Minunea mea mă învață de ceva vreme să fiu mai mult bună decât rea, mai mult liniștită decât vulcanul ce Dumnezeu a vrut să-l potolească. Minunea mea e minunea noastră care ne-a ales să ne fie lumină și iubire în acest tumult numit viață.Te iubim dincolo de nespus, minunea noastră! Bogdan #împreună”, a fost mesajul trimis de Roxana Hulpe.

Și-a ținut sarcina secretă timp de șase luni

“Sunt în săptămâna 25/26, în trimestrul 2. Timpul se scurge atât de repede, iar emoțiile cresc, pentru că mă pregătesc de cea mai importantă dintre întâlnirile de până acum. Sper să fie punctual bebele, să nu ajungă nici mai devreme, nici mai târziu, dat fiind finalul lunii ianuarie, începutul lunii februarie. Am preferat ca primele 6 luni să ne bucurăm în familie de această veste uriașă, noi între noi doar, dar acum am simțit să ne bucurăm cu voi toți de această veste”, a povestit Roxana Hulpe pentru VIVA!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxana Hulpe (@roxanahulpe)

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: