miercuri, mai 31, 2023

O fetiță și-a găsit moartă mama, bolnavă de epilepsie, în apartamentul ei și și-a sunat tatăl spunându-i „mama doarme adânc și nu o pot trezi”.

Miley, în vârstă de patru ani, și-a găsit mama, pe Beckka Hull, în vârstă de 23 de ani, în casa lor din Cardiff  decedată în dimineața zilei de 3 ianuarie, după ce se presupune că medicamentele ei pentru epilepsie „nu au ajuns la timp”.

Te-ar mai interesa: Bucureştenii pot primi 4.000 de lei pentru a se te...

Beckka a fost diagnosticată cu epilepsie la vârsta de 14 ani – și a primit medicamentație pentru întreaga viață.

Când avea 19 ani, ea și partenerul ei la momentul respectiv Ethan, a născut-o pe micuța Miley. Acesta a fost cel care a răspuns la apelul tragic al copilului spunându-i că „mami doarme adânc”.

Mama lui Beckka, Rachael, crede că este posibil ca medicamentele ei pentru epilepsie să nu fi fost livrate în weekend-ul dinainte de a muri – și s-a gândit că acesta ar fi putut fi „unul dintre factorii” morții ei.

Tânăra de 23 de ani a fost declarată moartă în mod tragic în casa ei, chiar în zi de sărbătoare.

Te-ar mai interesa: LISTA spitalelor ce vor asigura urgenţele pe 1 şi ...

Într-un interviu pentru WalesOnline, mama lui Beckka, Rachael, a spus: „Beckka este al doilea copil al meu și nu am mai văzut cum se manifestă epilepsia. Chiar dacă eu am avut epilepsie, nu am văzut-o niciodată pe altcineva. Prin urmare, ca mamă, prima dată când am văzut-o manifestându-se, pur și simplu am înghețat. Și apoi am ajutat-o și am învățat cum să o ajut.

Nu știm la ce oră a murit și nici cauza morții ei. Dar fiica ei de patru ani a găsit-o „adormită”, așa cum descrie ea.”

Te-ar mai interesa: 10 efecte adverse mai puţin cunoscute ale unui fru...

Ea și-a sunat video pe tatăl ei de pe telefonul mobil al mamei la 8 dimineața și i-a spus: „Tată, mami doarme adânc și nu o pot trezi”.

De îndată ce tatăl ei și-a dat seama de situație, el și partenerul lui au zburat la apartament cât de repede au putut. Au sunat la o ambulanță pe drum”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private