Sari la conținut

Tragedia fără limite prin care trece Cristiano Ronaldo alături de Georgina Rodríguez. Numai părinte să nu fii în astfel de momente crunte!

La aproape șase luni după ce Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez au confirmat că își extind familia cu gemeni, starul fotbalului a anunțat că fiul său a decedat.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez deplâng pierderea fiului lor mic.  Cuplul a anunțat vestea tragică într-o declarație postată pe conturile lor de socializare pe 18 aprilie

„Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a murit”, se arată în declarația lor comună. „Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte. Doar venirea pe lume a fetiței noastre ne dă putere să trăim acest moment cu oarecare speranță și fericire. Dorim să mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul de specialitate. Noi suntem  devastați de această pierdere și cerem cu amabilitate intimitate în acest moment foarte dificil.

Băiețelul nostru, ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu.”

Vestea devastatoare vine la aproape șase luni după ce cuplul a anunțat că așteaptă gemeni, făcându-l pe Ronaldo tată de șase copii.

„Încântați să anunțăm că așteptăm gemeni”, au scris cei doi împreună cu o fotografie a duo-ului cu două sonograme pe postările lor de Instagram la sfârșitul lunii octombrie. „Inimile noastre sunt pline de iubire – abia așteptăm să vă cunoaștem #binecuvântați.”

Cei mai mici copii ai cuplului nu sunt doar al cincilea și al șaselea copil care se alătură familiei sportivului, ci sunt și al doilea set de gemeni. Ronaldo a devenit tată pentru prima dată în 2010, când l-a întâmpinat pe fiul său Cristiano Jr., acum în vârstă de 11 ani. „Cu acordul mamei, care dorește să rămână anonimă”, a anunțat el pe rețelele de socializare  la  acel moment „voi avea custodia exclusivă a fiului meu”.

În iunie 2017, el a confirmat că va deveni tată de gemeni, Mateo și Eva, în vârstă de 4 ani. Mama gemenilor săi mai mari nu a fost identificată și s-a raportat pe scară largă că gemenii au fost născuți printr-o mamă surogat. O lună mai târziu, sportivul a confirmat că partenera sa de viață, Rodríguez, era însărcinată. Ea a născut primul lor copil împreună, fiica Alana, în vârstă de 3 ani, în noiembrie 2017.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel