Sari la conținut

Tragedie în București. O femeie care ieșise la alergat a fost sfâșiată de câini

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Tragedie în București. O femeie care ieșise la alergat pe lângă Lacul Morii a fost sfâșiată de câini în această dimineață.

O familie care locuiește în apropiere a sunat urgent la 112 pentru a cere ajutorul. Potrivit Antena 3, oamenii au fost alertați de un biciclist care a descoperit femeia mutilată.

„Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei, scrise sursa citată.

„Am avut puțin noroc, au existat și cazuri fatale”

Potrivit unor surse, este vorba de aceeași femeie care, anul trecut, a trecut prin mai multe operații după ce a trecut printr-o situație similară, tot în zona în care se afla și de data aceasta.

”Eu alerg des pe acolo, locuiesc în zonă din 2018. Ca inginer de mediu, am ceva experiență și am analizat ce se petrece acolo. Dar nu am estimat bine în acel moment. Un cățel prinsese o cârtiță în altă parte, fugea de haită și eu voiam să ocolesc pe unde mergea chiar acel cățel. Nu voiam să mă bag chiar pe lângă el, să creadă că îi fur cârtița, și am luat-o printre câini.

Eu cunoșteam câinii, dar erau două haite. Pe una o puteam struni, pe cealaltă, la fel, dar erau amândouă și nu am putut. Mă bucur că au fost acei oameni, acel biciclist, să mă salveze. Avusesem și o premoniție că se va întâmpla ceva rău. Există un Dumnezeu, am avut puțin noroc. Au existat și cazuri fatale”, spunea femeia, atunci, pentru Fanatik.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel