sâmbătă, decembrie 10, 2022

A participat la emisiunea „Vocea României” și s-a reinventat ca pasarea Phoenix. Deși nu a câștigat concursul de voci, a câștigat inimile oamenilor cu vocea sa. Elena Unc a luat o decizie și asupra sănătății: a slăbit 24 de kilograme.

Elena Unc a mers la nutriționist și a reușit să slăbească 24 de kilograme. Ea a discutat cu un specialist în domeniu chiar din timpul show-ului de la Pro TV, iar după ce a ieșit din concurs a slăbit serios.

Te-ar mai interesa: Studiu: Riscul de accident vascular cerebral se po...

Elena Unc a slăbit 24 de kilograme cu ajutorul unui nutriționist

„Am cerut ajutorul unui om minunat, nutriționist și doctor pe nume Roșca Vlad. La Vocea cântăream 104 kg. Vlad Roșca m-a ajutat să slăbesc peste 20 de kg, în primă vază, după care încă 4 kilograme. Călătoria mea continuă în acest sens până la ziua mea, care este pe 10 decembrie, obiectivul fiind să dăm jos 58 de kilograme.

Programul său de remodelare corporală te scoate din zona de confort și te așează în munca la nivel conștient cu tine. E revelator, e magic. După o luptă foarte puternică pe care am dus-o ani la rând cu kilogramele, am decis să nu mai lupt, ci să fac ceea ce este de făcut pentru ființa mea. Sunt recunoscătoare că e arădean de-al meu, iar recunoștința pe care i-o port e infinită”, spune solista.

Te-ar mai interesa: „Nu văd”. Judi Dench se luptă cu o boa...

Elena Unc, proiecte muzicale pe bandă rulantă!

„Pentru mine urmează un start nou, proiecte noi, atât cu Clasa de Canto Elena Art pe care eu și logodnicul meu, Ștefan Banu, o conducem, cât și cu mine ca artist. La nivel de echipă, față de anul trecut, a fost nevoie să facem unele schimbări și reînnoiri. Am lăsat trecutul în urmă și am ales oameni noi în viața noastră, la fel ca noi, cu aceeași vibrație.

Sursă: Elena Unc Facebook

Pregătim la Arad un Concert de colinde, care va avea loc la început de Decembrie. De asemenea, zilele acestea voi intra în studiou, iar alături de producătorul nostru Cosmin Lupan, cel cu care am colaborat pentru piesa „Floarea Soarelui”, vom da startul unei noi piese și unui șir lung de colaborări. Duminica, în 16 Octombrie, a avut loc Gala Filmului Ultimul Baranov, regizat de prietenul nostru, regizorul Dan Merișca. Și eu, și Ștefan am avut bucuria să jucăm în acest film, iar experiența trăită a fost unică.

Te-ar mai interesa: Divorțul anului în România. Își spun ADIO după o c...

De asemenea, am mai primit un rol superb din partea regizorului arădean Ovi Naghy, cel care în această vară a avut pe marile ecrane din Cinema City în peste 7 orașe, filmul Anturaj. Prin urmare, și ca actriță mă veți vedea, nu doar ca artistă.”, a declarat Elena Unc, pentru Click!.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private