marți, decembrie 7, 2021

Tratamente corporale. Corpul tău are nevoie de atenție deosebită mai ales acum când te pregătești să pleci în concediu la mare. După un an 2020 care l-a ținut blocat, după o iarnă în care, prin definiție, excesele alimentare și sedentarismul sunt puncte forte, după o primăvară mai puțin prietenasă, a venit vremea să facem ceva pentru sănătatea lui.

Specialistul în Nutriție și Remodelare corporală, Wasim Nazer, recomandă ca, în această perioadă, să efectuăm următoarele 4 terapii care pregătesc corpul pentru vara 2021.

Te-ar mai interesa: Șase simptome cheie ale variantei Omicron și modul...

„Corpul nostru are nevoie de atenție pe tot parcursul anului, însă vara, mai mult ca oricând, trebuie să depunem efortul de a-l ajuta în procesul de adaptare. Să gândim logic: dintr-un anotimp rece, în care organismul nostru face efortul să se adapteze la condițiile vitrege, în care alimentația este plină grăsimi și de alimente procesate, este imperios necesar să purcedem la o curățare atât în exterior, cât și în interior. Pentru acest lucru, eu le recomand pacientelor mele ca, împreună cu un consum susținut de apă plată, ceaiuri, fructe, salate, supe vitaminizante și proteine sănătoase, să urmeze una sau mai multe dintre următoarele terapii: drenajul limfatic, cavitația sau terapia cu unde șoc.”.

Te-ar mai interesa: Emilian Popovici, primele studii despre Omicron. „...

DRENAJUL LIMFATIC

Prin masajul limfatic se elimină toxinele și retenția de apă, se reduce senzația de picioare grele, se reduce celulita, ajută la creșterea imunității prin crearea de anticorpi, ajută la detoxifierea organismului și îmbunătățirea trofismului pielii. Favorizează aportul de oxigen al celulelor, îmbunătățind circulația sanguină și dinamizează circulația limfei în spațiile intercerlulare.
DRENAJUL LIMFATIC AJUTĂ LA AMELIORAREA STĂRILOR DE ANXIETATE, READUCE STAREA DE BINE ȘI DE RELAXARE. PRESODRENAJUL NU PREZINTĂ EFECTE ADVERSE ȘI ADUCE MARI BENEFICII.
În general sunt recomandate 3-4 ședinte de drenaj limfatic pe săptămână, iar durata medie a unei ședințe este de 30-45 min.
Se recomandă consumul a 2 litri de apă pe zi, adoptarea unei alimentații echilibrate și practicarea regulată a mișcării.

Te-ar mai interesa: Sunt raportate tot mai multe cazuri de infectare c...

CAVITAȚIA – LIPOSUCȚIA VIRTUALĂ

Cavitația este o procedură eficientă care ajută la slăbirea localizată prin eliminarea definitivă a depozitelor de grăsime de la nivelul șoldurilor, feselor, coapselor, abdomenului, brațelor sau bărbiei, oferă o bună oxigenare și revascularizare a țesutului subcutanat și îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii. După tratament nu este necesară o perioadă de recuperare, dar înainte și după tratament este obligatorie hidratarea pentru activitatea de purificare a ficatului.
Este recomandat să se efectueze o ședință de cavitație de 40 de min pe săptămână sau 2 ședințe de 20 de min cu un interval de 72 de ore între acestea.
Durata tratamentului variază între 6 și 12 ședințe pe zonă.

Te-ar mai interesa: Virulența noii variante Omicron, în comparație cu ...

VELASHAPE – COMBINĂ 3 TEHNOLOGII

Velashape este cea mai nouă metodă nechirurgicală de tratare a zonelor cu celulită, laxitate cutanată și a țesutului adipos din zonele cu probleme, cu rezultate vizibile rapide. Radiofrecvența încălzește dermul într-un mod revoluționar și produce o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor, cu stimularea fibrelor de colagen și elastină, o reacție cu un rol decisiv în restructurarea și remodelarea corpului.

Te-ar mai interesa: Ce restricții vor fi de Sărbători. Rafila: ”Nu put...

Lumina cu infraroșu depășește bariera de rezistență a pielii la curentul electric și stimulează metabolismul, astfel pielea se va bucura de mai mult oxigen. Vaccumul îmbunătățește fluxurile sanguin și limfatic și elimină rezidurile. Rolele mecanice execută un masaj blând, fac pielea mai aspectuoasă, prin îmbunătățirea metabolismului energiei stocate în piele și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase.

„În funcție de zona tratată, tipul și gradul celulitei sau laxitatii pielii pot fi necesare între 4 – 8 ședințe de Velashape, la distanță de 7 – 14 zile între ele. Tehnologia Velashape se poate folosi la nivelul coapselor, abdomenului, gambelor, brațelor, feselor și la nivelul feței pentru tratarea bărbiei duble.”, spune specialistul în nutriție și remodelare corporală, Wasim Nazer.

CRIOLIPOLIZA ESTE RECOMANDATĂ TUTUROR ZONELOR CU STRAT DE GRĂSIME

Criolipoliza este o procedură de remodelare corporală non-invazivă care îngheață celulele adipoase, iar ulterior acestea sunt eliminate din organism gradual. Este singurul tratament nechirurgical și neinvaziv care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Criolipoliza presupune folosirea unor dispozitive (sonde) aplicate pe zona de tratament folosind o membrană cu gel special cu rol în protecția pielii, apoi analizează țesutul și îl izolează de celelalte.

„Criolipoliza reduce eficient țesutul cu pânaă la 30% într-o singură ședință de tratament. Perioada dintre ședințe trebuie să fie de 30 – 40 de zile, pe aceeași zonă, iar rezultatele vor începe să fie vizibile după 15 zile, prin scaderea în cm.”, explică Wasim Nazer.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri