Sari la conținut

Tratamentul revoluționar recomandat de dr. Oz care te scapă de acnee, riduri și cicatrice

O terapie pe cat de simpla, pe atat de uimitoare! Eclipse MicroPen este un dispozitiv revolutionar, fara fir, utilizat de profesionistii de ingrijire a pielii din intreaga lume, recomandat chiar si de dr. OZ in topul celor mai eficiente tratamente anti-aging.

„MicroPen este ideal pentru nivelul facial pentru eliminarea ridurilor fine, tratarea acneei si a cicatricilor, dar si la nivel corporal, poate fi utilizat pentru reducerea vergeturilor si imbunatatirea texturii generale a pielii. Este o procedura minim invaziva de rejuvenare care foloseste un sistem automat de „stampilare” cu ajutorul unor ace foarte fine; acestea creeaza niste leziuni minime perfect controlate la nivelul pielii”, explica dr. Alice Margina-Mileah, Consilier Wellness.

Cum functioneaza?

Fiecare intepatura declanseaza in organism o reactie naturala de a produce colagen si elastina in cantitati mult mai mari. De aici rezulta efectele benefice in atenuarea ridurilor fine, un tonus sporit al pielii, estomparea cicatricilor de orice fel, a vergeturilor si celulitei, un plus de luminozitate, atenuarea petelor pigmentare si in cazul depigmentarii.

De asemenea, Eclipse MicroPen creeaza micro-canale ce permit patrunderea in profunzime a substantelor active din ingredientele cosmetice, fenomen care imbunatateste si mai mult rezultatele obtinute.

Rezultatele folosirii MicroPen

Eclipse MicroPen poate fi folosit pe toate zonele corpului: fata, gat, decolteu, maini, brate, picioare, abdomen, spate. Rezultatele se vad a doua zi si imediat se observa o luminozitate a pielii. Schimbari vizibile la nivelul pielii se dezvolta pe parcursul urmatoarelor saptamani; rezultatele continua sa se imbunatateasca pana la 6 luni dupa tratament, pentru ca producerea de colagen continua in tot acest interval. Durata tratamentului este de 15-30 minute si 2-3 tratamente la distante de 6-8 saptamani.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.