Tratamentul revoluționar recomandat de dr. Oz care te scapă de acnee, riduri și cicatrice

Tratamentul revoluționar recomandat de dr. Oz care te scapă de acnee, riduri și cicatrice
Tratamentul revoluționar recomandat de dr. Oz care te scapă de acnee, riduri și cicatrice

O terapie pe cat de simpla, pe atat de uimitoare! Eclipse MicroPen este un dispozitiv revolutionar, fara fir, utilizat de profesionistii de ingrijire a pielii din intreaga lume, recomandat chiar si de dr. OZ in topul celor mai eficiente tratamente anti-aging.

„MicroPen este ideal pentru nivelul facial pentru eliminarea ridurilor fine, tratarea acneei si a cicatricilor, dar si la nivel corporal, poate fi utilizat pentru reducerea vergeturilor si imbunatatirea texturii generale a pielii. Este o procedura minim invaziva de rejuvenare care foloseste un sistem automat de „stampilare” cu ajutorul unor ace foarte fine; acestea creeaza niste leziuni minime perfect controlate la nivelul pielii”, explica dr. Alice Margina-Mileah, Consilier Wellness.

Cum functioneaza?

Fiecare intepatura declanseaza in organism o reactie naturala de a produce colagen si elastina in cantitati mult mai mari. De aici rezulta efectele benefice in atenuarea ridurilor fine, un tonus sporit al pielii, estomparea cicatricilor de orice fel, a vergeturilor si celulitei, un plus de luminozitate, atenuarea petelor pigmentare si in cazul depigmentarii.

De asemenea, Eclipse MicroPen creeaza micro-canale ce permit patrunderea in profunzime a substantelor active din ingredientele cosmetice, fenomen care imbunatateste si mai mult rezultatele obtinute.

Rezultatele folosirii MicroPen

Eclipse MicroPen poate fi folosit pe toate zonele corpului: fata, gat, decolteu, maini, brate, picioare, abdomen, spate. Rezultatele se vad a doua zi si imediat se observa o luminozitate a pielii. Schimbari vizibile la nivelul pielii se dezvolta pe parcursul urmatoarelor saptamani; rezultatele continua sa se imbunatateasca pana la 6 luni dupa tratament, pentru ca producerea de colagen continua in tot acest interval. Durata tratamentului este de 15-30 minute si 2-3 tratamente la distante de 6-8 saptamani.

1 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox