joi, ianuarie 21, 2021
Elena Oceanu

Dacă vrei să scapi de burtă cât mai repede, pe lângă o dietă echilibrată și mișcare, poți apela și la câteva băuturi care stimulează metabolismul și accelerează arderea grăsimilor.

1. Apa cu lămâie

Unul dintre beneficiile majore ale consumului de apă cu lămâie este acela de a acţiona ca un accelerator în arderea grăsimilor.

În plus, te ajută să ai o digestie sănătoasă eliminând toxinele din tractul digestiv, ameliorează simptomele indigestiei precum arsurile la stomac și balonarea.

2. Sassy Water

Sassy Water face parte din dieta ”Flat Belly Diet” creată de Liz Vaccariello, editorul revistei Prevention împreună cu Cynthia Sass și se spune că te ajută să obții un abdomen plat și să slăbești aproape 7 kilograme într-o lună.

Ai nevoie de 2 litri  de apă plată, 1 lingură de ghimbir ras, 1 castravete mediu (decojit și tăiat mărunt), 1 lămâie de dimensiune medie (tăiata felii) și 12 frunze de mentă.

Se combina toate ingredientele și se lasă la frigider, o noapte întreagă. Apoi veți servi din această băutură toată ziua următoare.

3. Ceaiul verde

Contribuie la accelerarea metabolismului şi de aceea se recomandă în dietele de slăbire deoarece este o băutura plăcută, fără calorii şi benefică pentru a scăpa de kilogramele în plus. Are numeroase proprietaţi favorabile pierderii în greutate, cum ar fi: lupta contra reţinerii de apă în organism, stimulează digestia şi combate constipaţia, detoxifică organismul şi are un efect energizant.