vineri, septembrie 18, 2020

Atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus este foarte important și ceea ce bei nu doar ce mănânci. De evitat sunt băuturile carbogazoase și cele care conțin zahăr. Cele recomandate sunt următoarele:

Apă cu gheaţă şi lămâie

Un studiu german arata că două pahare de apă în plus cresc metabolismul cu 30%., în plus, corpul va consuma calorii ca să aducă apa rece la temperatura sa. Nu numai că reduc pofta de mâncare, dar consumul de apa ajuta si la eliminarea toxinelor. S-a constatat că arzi cu 200 de calorii mai mult, dacă bei opt pahare de apă cu gheaţă pe zi.

Citește și:

Lămâile au un conținut mare de fibre pectine, care combat foamea. În plus, conform studiilor, cei care au o dietă alcalină pierd în greutate mai repede. Lămâile sunt bogate în minerale și vitamine care ajută la eliminarea toxinelor din tractul digestiv

Cafea

Nu numai că ajută la arderea grăsimilor, dar stimulează digestia şi accelerează tranzitul intestinal. De aceea, poţi bea o ceaşcă de cafea şi după masă.

Citește și:

Ceai verde
Potrivit revistei de specialitate American Journal of Clinical Nutrition, persoanele care beau patru căni de ceai verde pe zi, slăbesc în jur de 3 kg în două luni.

Efectul este datorat unei substanţe antioxidante numite EGCG, conţinute de ceaiul verde, care accelerează temporar metabolismul după ce a fost consumat.

Pentru un plus de efect, beţi ceaiul la temperaturi extreme. “Băuturile foarte reci sau foarte calde au şi ele un efect termogenetic ridicat”, subliniază Corina Zugravu.

Citește și:

 

Parteneri