duminică, iulie 5, 2020

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti inaintea oricarui tip de machiaj este pregatirea corecta a tenului.

Pasul 1 : Curatare
”Este foarte important sa ne demachiem atat dimineata cat si seara. Demachiantul (sub forma de zsuzsagel, lapte, spuma etc) indeparteaza impuritatile si machiajul. Impuritatile pot insemna atat praf, cat si celulele moarte de la suprafata pielii si excesul de sebum, responsabile pentru aparitia punctelor negre”, explică Zsuzsa Hidi, Make-up Artist Melkior

Citește și:

Ce-i de facut? Aplicati o cantitate mica de produs pe o discheta demachianta si masati delicat, in sens circular, intreaga fata.

Pasul 2: Tonifiere
Zsuzsa spune că aplicarea unei lotiuni tonice este un pas foarte important in ritualul de ingrijire a pielii. Acesta indeparteaza resturile de demachiant, asperitatile pielii si mentine echilibrul natural de hidratare al pielii. Revigoreaza si tonifica instantaneu tenul.
Pasul 3: Hidratare
”Crema de zi ofera pielii ingrijirea de care are nevoie, stabilizand echilibrul natural si protejandu-l impotriva poluarii si a radiatiilor UV. Este foarte important sa folosim o crema hidratanta potrivita tipului nostru de ten (normal, gras, uscat, mixt). Ofera-ti un moment de rasfat si maseaza delicat crema pe intreaga fata”, adaugă Make-up Artist-ul.

Parteneri