vineri, august 19, 2022

Digestia lentă poate fi un semn că stomacul tău nu funcționeză la parametrii normali. Deși tindem să dăm vina pe calitatea mâncării, de cele mai multe ori are legătură cu cantitatea alimentelor pe care tocmai le-am consumat.

Este firesc să te răsfeți cu o masă copioasă. Pe de altă parte, stomacul tău nu este pregătit pentru excese alimentare. Avem astfel premisele pentru indigestie, afecțiune care se manifestă prin balonare, crampe și disconfort abdominal.

Te-ar mai interesa: Planta care vindecă afecțiunile pancresului și aju...

Mușețel, ghimbir și roiniță

Soluții există și sunt un dar de la natură. Fitoterapia îți oferă 3 remedii care nu și-au pierdut popularitatea în timp. Sunt aceleași plante folosite de când lumea pentru a trata afecțiunile stomacului, doar că acum se găsesc în mai multe variante.

Mușețelul este analgezic, antiseptic și antiinflamator. Te poate scăpa de durerile de stomac și de balonare. Este folosit – uneori în combinație cu alte plante medicinale – pentru reglarea digestiei.

Consumat cu moderație, ghimbirul te va ajuta să ai o digestie mai ușoară. Gingerolul, substanța activă care se găsește în rizom, mai este benefică pentru a te scăpa de senzația de stomac plin.

Te-ar mai interesa: Semne de cancer de colon pe care trebuie să le urm...

Se spune despre roiniță că înlătură crampele stomacale și senzația de stomac plin. Acționează ca un calmant pentru întregul organism și alungă stările nervoase, care pot să-ți afecteze stomacul.

De la plante, la substanțele active

Poate că ai încercat mai multe remedii, însă nici unul n-a funcționat. Atunci fitoterapia poate fi o soluție pentru tine. Mușețelul, ghimbirul și roinița se completează reciproc după o masă greu de digerat, pentru a te scăpa de efectele nedorite ale indigestiei. Beneficiază de substanțele active ale celor 3 plante cu Digestil, suplimentul alimentar produs în Belgia de compania Tilman, care mai conține uleiuri esențiale din cardamom, scorțișoară, lămâie și portocal sălbatic. Disponibil sub formă de comprimate de supt, are un gust bun și nu conține zahăr. Este recomandat persoanelor cu stomac sensibil și nu numai pentru a scăpa de balonare, senzația de plenitudine și disconfortul abdominal după masă. Intră pe www.tilman.ro pentru a afla mai multe despre suplimentul alimentar Digestil și sănătatea bazată pe plante.

Te-ar mai interesa: Ce să mănânci la cină ca să arzi calorii în timp c...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private